Hvordan å reparere en jern brenne på Berber teppe

May 23

Berber teppe er et flott gulv utvalg, som folk flest får år pen etasjer som alltid ser nye. Noen ganger om ulykker kan skje og en uventet brenne vil svekker teppets utseende. Dette er en av de store tingene om Berber - det er robust og lett kan sprette tilbake hvis du er villig til å ta et øyeblikk og gi brenne Limousine. Du kan få mange år av din Berber med noen få enkle trinn.

Instruksjoner

•Skjære et stykke teppe ut som fullstendig fjerner jern brenne mark. Bruke et verktøy kniv. Jern brannskader i en trekant form, men prøve å kutte kvadrat bare litt større enn den faktiske brenne mark. Gjør ditt beste for å kutte bare teppet, ikke utfyllingen.

Finne et sted tepper med samme teppet var brent, men i en umerkelig sted. Helst, dette vil være i et skap eller et sted som vil aldri bli utsatt. Et ekstra teppe utvalg eller en rest ville være ideelt.

•Ta stykke teppe du klipper ut og bruke den som en sjablong for å kutte en ny brikke for å erstatte det forbrente området.

•Plasser et tilstrekkelig antall gulvteppet lim på baksiden av erstatning stykke teppe, ved hjelp av en varm limpistolen. Satt stykke limt teppe på plass og trykk ned fast.

•Tillat lim til tørke og deretter trekk forsiktig og se etter løs kanter som ikke ta. Hvis det finnes, bruke teppe lim disse områdene, trykk ned igjen og la det tørke. Dette er viktig fordi du ikke ønsker dette stykket å dislodge når du går på den eller vakuum.