Hvordan å reparere en inngangsdør som ikke stengt jevnt og har et utkast

October 16

Hvordan å reparere en inngangsdør som ikke stengt jevnt og har et utkast

En ujevn, trekkfulle inngangsdøren reduserer ditt hjem energieffektivitet. Enkle reparasjoner til døren hjelpe nivå ut døren selv og begrense utkast som gjør det gjennom hullene. Over tid, den dørhengslene løsne og hjemmet utligner, hull og utkast. Finne ut hvorfor døren er ujevn hjelper deg med å løse problemet.

Instruksjoner

•Kontroller døren når det er lukket for å se etter hullene eller områder der det ikke lukker skikkelig. Åpne døren og Plasser et nivå på det å avgjøre hvis det henger jevnt.

•Hold en opplyst røkelse stikke opp til døren og flytte den rundt alle kantene å finne ut hvor utkast kommer i. Se etter vaklende av røyk til å finne områder der luften inn.

•Kontroller hengslene å se om de er tett og solid. Erstatte skadede hengsler og Skru fast alle skruene som synes løs. Hvis skruen ikke strammer, erstatte den med en lengre skruen som får mer dybde til dørkarmen.

•Sand ned deler av døren som synes å være bygget opp og hindrer at døren stenger jevnt. Sand av hengslene på siden av døren eller toppen hvis mulig så sliping ikke påvirker låsingen av døren. Sand bare litt om gangen, testing døren etter hver gang.

•Seal kantene du sand med polyuretan. Dette beskytter dem fra været elementer å hindre hevelse og fordreining sprengning som til slutt føre til mer problemer med døren.

•Bytt weatherstripping på døren eller legge weatherstripping hvis ingen ikke finnes. Klipp weatherstripping størrelse med en baufil og spikre det på plass.

Sette inn en dør feie nederkant av døren hvis dette er hvor du se utkastet. Klipp feie til lengde og skru den nederst på døren.