Hvordan å reparere en innendørs varmepumpe Coil

December 6

Varmepumpe er en effektiv maskin som fjerner varme fra luften inne en hjem å avkjøle den om sommeren. Varmepumpe varmer også et hjem ved å tegne varmen fra uteluft og pumpe den inne. Varmepumper har et innendørs og et utendørs coil. Innendørs varmepumpe spoler blir mindre effektive når de er skitne. Noen ganger utvikler en coil en lekkasje, spesielt hvis spolen vibrerer mot en hard overflate som en vegg eller døren. Det er mulig å reparere en innendørs varmepumpe coil og lagre bekostning av å kjøpe en ny coil.

Instruksjoner

Rengjøring en skitten Coil

Slå av strøm til ovnen ved å bytte ovn bryteren til "Off" posisjon. Bryteren kan finnes i boksen elektrisk breaker vanligvis plassert inne i hjemmet. Kontroller at det er ingen elektrisitet slår ovnen ved å bytte ovnen og deretter på igjen.

•Fjern filteret. Bruk en myk børste og mildt penselen bort støv, skitt og annet rusk fra spoler i en nedadgående bevegelse. Bruk en grunne plast brett under spolen samle rusk. Være forsiktig ikke for å bøy delikat finnene på spolen.

•Bruk en boks med komprimert luft å fjerne skitt og debris fra en tungt belagt coil. Blåse spolen ren fra baksiden utover, ikke mot midten av spolen. Bruk den myk børsten for å fjerne resterende skitt.

•Bruk spray-on coil renset å rydde en tungt encrusted varmepumpe coil. Plass en grunne plast brett under spolen samle drypper. Spray renere på spolen. Pensle løsnet smuss og rusk av spolen på plast skuffen.

•Fjern plast skuffen og kast av støv og rusk. Erstatte filteret. Slå bryteren til varmepumpen tilbake til "På" posisjon.

Lodde en lekkasje

Slå av strøm til varmepumpen, fjerne filteret og inspisere spolen etter bevis for et kuldemedium lekke. Lekkasjer forlater vanligvis en flekken eller misfarging på slangen. Grundig vaske bort skitt og rusk fra området lekkasje.

•Kald slangen på hver side av lekkasje området med en fuktig klut, men får ikke fuktighet på området som skal loddes. Få som nær lekkasjen som mulig med sølv loddetinn wire og lodding pistol uten å berøre den kobber rør med pistol. Tillate noen dråper loddetinn å forsegle lekkasjen.

•Bytt filteret. Slå bryteren til varmepumpen tilbake til "På" posisjon.

•Lad opp kjølesystemet erstatte tapt kjølevæske. Du kan måtte evakuere systemet av alle gjenværende kjølevæske før opplading systemet. Leie en sertifisert tekniker å lade et kjølesystem som har mistet kjølevæske.

Tips og advarsler

  • Sjekk din stat eller by forordninger om reparasjoner på en varmepumpe coil sørge for at du kan gjøre reparasjoner selv. Noen jurisdiksjoner krever at sertifiserte teknikere utfører arbeid på varmepumper.
  • Clean Air Act 1990 krever at bare en sertifisert tekniker lade et kjølesystem med kjølemediet.
  • Kontroller at det er ingen strøm til din varmepumpe coil. Noen systemer kan bruke flere breaker. Aktivere systemet etter at du bytter bryteren til "Off" posisjon å sørge for at det ikke er.
  • Bruk alltid beskyttende øye slitasje.
  • Alltid bære en maske for å beskytte lungene fra støv og kjemikalier når rengjøring en varmepumpe coil.