Hvordan å reparere en gjerde Gate

January 18

Hvordan å reparere en gjerde Gate

En riktig installert gjerde gate varer i årevis uten vedlikehold og reparasjoner. Gjerdet gate reparerer bryte ned i en av tre kategorier. Vanligste feil er i hengslene. Hengsler kan løsne fra gate eller post. Nest vanligste reparasjon blir innlegget hengslene er knyttet til. Den tredje kategorien vil være å løfte porten strammes hengsler og korrigere sagging.

Instruksjoner

•Åpne og lukke porten noen ganger for å avgjøre hvilke reparasjoner. Hvis porten er vanskelig å åpne eller lukke prøve å finne ut hva som forårsaker problemet. Se etter løse bolter eller skruer som skal strammes inn.

•Stram skruene i hengslene både i innlegg og i porten. Hvis hengslene har bolter og muttere, må du bruke en fastnøkkel på hver side av gate for å stramme. Erstatt strippet lag bolter med bolter 1/4 til 1/2 tommers lenger enn originalene. Teste porten når alle bolter er tettsittende. Hvis dette løser det, returnere porten til normal bruk.

•Kontroller innlegget for nivået. Hvis porten er koblet til en vegg, stram festene. Vaklende innlegg behandlet stasjonen skjerpet innsatsen fra 2-ganger-4 trelast i ved porten på side det er sagging mot, vanligvis gate side, til land det opp. Teste porten når innlegget er nivå og sikker; Hvis det fungerer riktig, kan du returnere det til normal bruk.

•Straighten en sagging gate ved å installere en heis kit. Bruk en innramming kvadrat for å fastslå om porten er firkantet til seg selv. Løft porten for å justere den ved behov og skru til alle skruer eller spiker i porten selv. Installere hjørne hakeparenteser av gate i øvre hjørne av hengslene på siden og nedre hjørne av siden låsen. Se installasjonsinstruksjoner med maskinvaren for detaljer

•Sett fly kabelen til hvert hjørne brakett med utklipp som følger. Fest endene av kabelen til strekkfisk i midten av porten. Bruk en fastnøkkel til å stramme strekkfisk å løfte porten. Løft den bare litt forbi der du trenger det. Kabler har en tendens til å slippe noe som de bosette seg. Test porten og justere videre om nødvendig.

•Juster og stram låsen for å sikre riktig drift.