Hvordan å reparere en GE WaterHeater

September 27

Hvordan å reparere en GE WaterHeater

Reparere en GE varmtvannsberederen produsert av Rheem er ikke forskjellig fra de fleste standard vann varmeovner. I mange tilfeller er de elektriske komponentene og gass Reguleringsventiler utskiftbare med de fleste generisk og etter-markedet varmtvannsberederen deler. Lære hvordan å reparere GE varmtvannsberederen tar bare noen minutter, men den faktiske reparasjonstid vil avhenge av ditt ferdighetsnivå og erfaring; rundt to timer er omtrent gjennomsnittlig.

Instruksjoner

GE elektrisk vann oppvarmet reparasjon

•Start av viktigste effektbrytere at strømmen GE elektrisk varmtvannsberederen. Hvis ditt hjem breaker panel ikke er tydelig merket på hvilke breaker slås av som apparatet, slått av alle 30-amp breakers. Fjern toppen og bunnen tilgang dekker fra varmtvannsberederen med en skrutrekker, og se etter spenning på to innkommende kraftledningene med et voltmeter. Ikke Fortsett til du har deaktivert alle elektrisk kraft.

•Drain varmtvannsberederen med en hageslange. Koble kvinnelige slutten av en hageslange til ventilen ligger nederst i GE varmtvannsberederen. Strekke slangen helt utenfor huset en området avløp, innkjørsel eller patio. Aktivere ventilen med en skrutrekker eller for hånd, avhengig av din varmeapparatet. Slå av vannforsyningen ventilen over varmeren ligger på den kaldt vann innløpsrøret. Hvis du ikke har en individuell vann varmeapparatet utkobling ventil, slå av viktigste vannforsyningen til ditt hjem.

•Fjern og installere Termostatene og varmeelementer. Med en #2 Phillip skrutrekker, løsne hver skrue på toppen eller øvre termostat en om gangen. Merk hver ledning tilsvarende beliggenhet og fjerne ledningen og bøy den tilbake ut av arbeidsområdet. Løsne og fjerne ledningene fra toppen varmeelement, lavere termostat og det nederste vann oppvarming elementet. Skru ut elementene med et element skiftenøkkel og installere nye. Skyv Termostatene av sine metall klipp og erstatte med ny. Installer alle ledninger tilkoblinger og stram hver skrue sikkert.

•Fyll når varmtvannsberederen. Slå vannet tilbake på GE elektrisk varmtvannsberederen og åpne alle varmt vann kraner i hjemmet. La tanken fylle til vannet strømmer fritt fra alle varme kraner. Slå alle kranene av og kontrollere for lekkasje rundt vann varmeapparatet varmeelement tilkoblinger. Det kan være noen rester fra tanken og avløp som kan tette liten utkasteren av toalett og kjøkken kranen. Dette er en vanlig foreteelse; fjerne, rengjøre og erstatte skjermene som nødvendig.

•Vri makt tilbake på og sett termostaten driftstemperatur. Vend breakers igjen etter at tanken er helt full av vann. Vent timer og måle varmt vann temperaturen på kjøkkenkran og et bad toalett tappekran. Eventuelt kan du slå varmen sette opp på Termostatene med en liten skrutrekker; men anbefales det ikke.

GE gass/propan vann varmeapparatet reparasjon

•Lukk av viktigste gas eller propan tilgangen til GE gass varmtvannsberederen. Hver varmtvannsberederen bør ha og personlige drivstoff utkobling ventilen innen et par feet av vanntanken. Hvis du ikke har en utkobling ventil, slå av gassforsyning på viktigste måleren eller propan leveranser på sin lagertank. Koble gassrør fra den varmtvannsberederen termostat kontroll ventil med to pipe skiftenøkler. Fjern rør brystvorten fra kontrollventilen selv.

•Tøm varmtvannsberederen. Slå av vannforsyningen. Koble en tømmeslangen til ventilen og åpne ventilen. Når alle rusk fjernes, slå av vannet til tanken. Åpne avlastningsventilen temperatur og trykk på toppen eller siden av varmtvannsberederen. Dette vil tillate luft inn i tanken og fremskynde drenering prosessen.

•Fjern og installere nye gass kontrollventilen. Skru nøtter holde pilot rør, gassen røret og thermocouple fra undersiden av kontrollventilen med en skiftenøkkel. Med en stor pumpe tang eller pipe skiftenøkkel, rotere kontrollventilen mot klokken til fjernet for akvariet. Pakk hvit rørleggers tråden tape seks ganger i klokkens retning rundt gjengede skaft av nye gass kontrollventilen. Skru ventilen på varmtvannsberederen GE for hånd, og sikre det pipe skiftenøkkel eller tang. Koble den thermocouple, pilot og forsyning rør kontrollventilen. Pakk gass rør brystvorten med gule Teflon tape og installere det på nytt i kontrollventilen. Koble gas supply linjen og slå den viktigste drivstoffmengden igjen. Kontroller for lekkasje rundt alle gass beslag med såpevann.

•Vri vannforsyningen igjen og fylle tanken. Lukke ventilen, fjerner slangen og lukke ventilen T & PR. Åpne alle varmt vann kraner i huset og slå på vannforsyning. Når vann kjører fra alle de varme kranene, slå dem av. Du ønsker ikke noen luften i tanken.

•Relight piloten. Følg instruksjonene på bestemte GE varmtvannsberederen relight piloten og starte varmtvannsberederen. Sett vann temperatur termostaten til produsentens anbefalte innstillingen. Høyere vanntemperatur enn anbefalt kan forårsake alvorlige skader, spesielt for barn.