Hvordan å reparere en gammel lampe

January 7

Reparere en gammel lampe krever utskifting av enkelte deler at lampen operere. Du kan hjelpe en gammel lampe som en gang var på vei til deponi eller bare reparere en lampe i huset med noen av de samme trinnene. Mens selve lampen er ikke noe mer enn dekorative, skjules ledningene må lyser lampen. Elektrisitet reiser bare fra pluggen gjennom ledningen og socket. Det er ikke noe magisk inne lampen, og du trenger ikke elektriske kunnskaper til å reparere en.

Instruksjoner

•Fjern lampeskjerm, lampe harpe og lyspæren fra den gamle lampen.

•Grasp gamle utvendig lampen socket ermet og trekke opp for å fjerne det fra lampen. Dette eksponerer gamle interiør socket, svitsjen og lampe ledninger. Løsne de to skruene på interiør kontakten med en skrutrekker og fjern ledningene fra dem.

•Løsne festeskruen holde kontakten base til selve lampe. Tvinn socket basen mot klokken for å fjerne den fra gjengede brystvorten. Gjengede brystvorten er en hul tube med tråder ned eksteriøret som lar lampe ledninger å passere fra en del av lampen til den andre.

•Fjern bunnen fra den gamle lampen base å avsløre interiør lampe ledningene. Avhengig av produsenten av lampen, lampe base bunnen festes ved skruer, en mutter og bolt eller følte limt til bunnen av basen.

•Untwist wire kontaktene holder ledningene fra den opprinnelige kontakten til pluggen ledninger i bunnen av lampen. Dra lampe ledningene fra hverandre.

•Tape en lengde på nye lampe ledningen til den gamle lampen ledningen med elektrisk tape på toppen av lampen der du fjernet socket. Hold i gamle lampe ledningen i bunnen av lampe og trekke det fra lampen. Når du trekker gamle lampe ledningen ut, vil nye lampe ledningen tråden gjennom kroppen til lampen. La 6 til 8 inches av lampe ledningen utsatt øverst på lampen.

•Thread den nye lampen ledningen gjennom en ny socket base og vri den nye kontakt basen med klokken, feste den til brystvorten. Stram festeskruen på den nye kontakt basen å holde det trygt brystvorten.

•Slice fra hverandre to ledninger fra lampen ledningen gjennom membran av isolasjon holder dem sammen med et verktøy kniv. Grep en ledning fra lampen ledningen i begge hender og trekke dem fra hverandre, stopper når du når en lengde på 2 inches av skilt lampe ledningen.

•Tie et halvstikk knuten bare under punktet to ledninger av lampe ledningen fortsatt koble. Fjerne 1/2-inch isolasjon av hver ledning av lampe ledningen. Tvinn eksponert strandet kobber ledninger fra lampe ledningen sammen mellom fingrene for å holde trådene ledningene sammen.

• Kjør fingrene ned lampen ledningen for å føle forskjellen mellom de to ledningene. En wire føles som om det har ribbeina ned hele lengden på ledningen. Pakk denne ledningen rundt sølv skruen på den nye erstatning interiør socketen. Pakk gjenværende glatt ledningen rundt kobber skruen på erstatning interiør socket og skru begge skruene som holder lampen ledninger sikkert til den nye kontakten. Trykk ny utvendig socket ermet over interiør socket fast på socket dokkingsstasjonen.

•Grasp lampen ledningen i bunnen av lampe og trekk ned for å stramme ledningen gjennom kroppen til lampen. Tre gamle plug slutten av lampe ledningen fra bunnen av lampen. Tråden en ny lampe ledning med pluggen pre knyttet gjennom hullet i lampe base og i indre av basen.

•Slice fra hverandre to ledninger fra de to settene lampe ledninger innenfor grunnflaten lyselementet gjennom membran av isolasjon holder dem sammen med et verktøy kniv. Grep en ledning fra lampen ledningen i begge hender og trekke dem fra hverandre, stopper når du når en lengde på 2 inches av skilt lampe ledningen.

•Twist en oransje tråders på to ribbet ledningene lyselementet strømledninger, koble dem sammen i bunnen av lampen. Gjenta denne tilkoblingen for to jevne ledningene inne bunnen av lampen. Erstatte bunnen av lampe base på måten som du fjernet den.

•Bytt til lampeskjerm, lampe harpe og lyspæren fra den gamle reparerte lampen.