Hvordan å reparere en fem-tommers 1950-tallet kloakkrør

May 29

Kloakk linjer, i eldre boliger, kan være laget av leire eller leder, støpejern. Koden angir at nye hjem kloakk vanligvis gjøres av PVC eller ABS plast. Om standard PVC/ABS kloakk rør i diameter spenner fra 1 1/2 til 4 tommer, er større rør tilgjengelig fra spesialist avløp forsyning hus. Erstatte en ødelagt del av 5-tommers kloakkrør krever klippe det og erstatte den med den samme diameter PVC-rør, med fleksible gummi kopling festet i begge ender.

Instruksjoner

•Mark i eksisterende 5-tommers diameter kloakkrør seks inches på hver side av den skadede delen. Foreta en rett vinkelrett kutt gjennom røret på begge merkene. Bly rør bruker en baufil, leire brukes en Stempelkompressorer så og støpejern bruker en snapin-cutter. Skrape av noen grader fra kutt rør ender med et verktøy kniv.

•Measure mellom de to kuttet rør ender, og kuttet en del av 5-tommers diameter PVC-rør til samme lengde---bruker en håndsag eller sirkelsag. Fjerne grader. Bland noen såpevann og børste den på utenfor slutten av både eksisterende rør. Trykk en 5-tommers diameter fleksibel gummi kopling helt på slutten av hver eksisterende rør.

•Fargeringer såpevann på både utenfor endene av den nye PVC pipe delen; Plasser delen mellom eksisterende rør endene. Skyv gummi koplingene halvveis på hver PVC-rør slik at koplingene er halvparten på eksisterende røret, og halvparten på PVC-rør. Stram metall slangeklemmer rundt endene av hver kobling med en skrutrekker.

Tips og advarsler

  • Hvis 5-tommers diameter PVC-rør ikke er tilgjengelig, bruker 4-tommers diameter PVC-rør og legge den til eksisterende røret med fleksible gummi redusere kopling---5-tommers diameter på den ene siden og 4-tommers diameter på den andre. Men sørg for at lokale byggforskrifter tillate denne mindre diameter pipe installeres.
  • For å bruke en snapin-cutter, sett den kutter kjede rundt røret i stedet der den trenger å bli kuttet. Koble kjeden på små kroken nederst i ett av håndtakene. Raskt presse den kutter håndtakene sammen for å gjøre en ren, rett kutt gjennom støpejern røret.
  • Bruk en ansiktsmaske og arbeid hansker når kutte rør.