Hvordan å reparere en enkelt-håndtak Baderom tappekran

October 14

Hvordan å reparere en enkelt-håndtak Baderom tappekran

Reparere en enkelt-håndtak kraner på en bad vasken er svært forskjellig fra reparasjon en to-håndtak tappekran. Denne typen tappekran har en enkelt ball-formet ventil, mens de to-håndtak tappekran har to spindel-formet ventiler. Under ball-formet stammen finner du gummi seter og fjærer som slites ut over tid. Når disse delene slites ut, vil kranen lekker rundt håndtaket. Du kan løse problemet med en enkel reparasjonssett.

Instruksjoner

Fjerne kuleventil

•Shut av vanntilførselen til kranen. Det er to vannforsyningen ventilene under vasken som kontrollerer varmt og kaldt vann. Slå begge ventiler til høyre.

•Plugg vasken med stopper eller rag, å unngå å miste deler i avløpet.

•Pry dekselet skrukork på toppen av håndtaket med en flat tips skrutrekker. Fjern håndtaket beholde skruen i midten av håndtaket, og trekk i håndtaket. Et lever-stil-håndtak vil det være en monteringsskrue på undersiden side av den. Bruk riktig størrelse Allen fastnøkkel til å løsne skruen nok fjerne håndtaket.

•Bruk kanal låser, fjerne mutteren som holder ventilen stammen på plass. Mutteren er en metallring som slår mot klokken. Pakk en liten fille rundt ringen før du plasserer kanal låser på den. Fille vil holde låseringen får riper.

•Ta tak i stammen i midten av kuleventil samtidig. Kuleventil vil komme ut av kranen. Bak ballen ventilen i kranen er to hull. Innenfor hvert hull finner du en vår og en gummi sete. Fjerne kildene og seter med nål nebbtangen. Dette er deler som du må erstatte.

•Gi kuleventil, fjærer og seter til en jernvarehandel og Kjøp et reparasjonssett som har deler identisk med den opprinnelige seg.

Installere nye deler

•Plasser smale slutten av våren til den vide enden av gummi setet. Gjenta denne prosessen med andre gummi sete og våren. Angi en gummi sete og våren i hvert hull av kranen kroppen. Gummi setet går i første, med den smale enden vender ned.

•I hver pakke det er også en ny oppstart store gummi og plast beholde dekke som passer på kuleventil. Gå videre og fjern den gamle boot og dekselet kuleventil. Disse to deler bare Skyv på toppen av ballen.

•RUB ballen med en liten mengde rørleggere fett, og gjøre det samme med største slutten av gummi støvelen. Skyv den nye gummi støvelen over stammen i midten av ballen. Den største siden av støvelen bør sitte på ballen. Skyv plast støvel dekselet over stammen, og plasser den slik at den vide enden av dekselet passer over gummi støvelen.

•Still kuleventil tilbake i kranen kroppen. Kontroller at de to hullene i kuleventilen er på baksiden av kranen. Hullene kontrollere flyten av varmt og kaldt vann når håndtaket er slått.

•Overflate jobben ved å erstatte metall beholder ring, tappekran håndtaket, og ved å slå vannet tilbake på.