Hvordan å reparere en elektrisk beholder

November 28

Elektrisk beholdere eller uttak, er komponentene i en elektrisk system som tillater oss å koble våre hjem eller kontor enheter slik at de fungerer. Overtid, en elektrisk beholder slites grunn en en elektrisk kort eller kanskje en spiss fra en elektrisk ledning har brutt i mottaket. Det bare vei å riktig reparere en mottaket er å erstatte det helt med en ny. Erstatte stikkontakten med en ny vil forhindre eventuelle fremtidige risiko eller mulig brannfare ved en feil stikkontakt. Følge noen få trinn vil hjelpe deg vet hvordan å reparere en elektrisk mottaket bruker metodene riktig så du og din familie vil være tryggere.

Instruksjoner

•Vri kraften av på de viktigste overbelastningsbryteren som leverer strøm til uttaket erstattes.

•Kontroller makt er av ved utløpet av benytter linjetester spenning. Forsiktig plassere en sonde i stikkontakt sporet til venstre, og andre sonden i sporet til høyre. Hvis ingen lys tennes, deretter strømmen er på, og det er trygt å arbeide på utløpet.

Merk: Kontroller at sonder gjør god kontakt med metall inni utsalgsstedet for å unngå gitt en falsk indikasjon på testeren.

•Bruk skrutrekker, fjerne skruen i midten av mottaket som holder lokket på. Fjern lokket og satt til side for gjenbruk.

•Bruk skrutrekker, fjerne skruene på toppen og bunnen av mottaket som holder uttaket i boksen elektrisk i veggen. Når gratis, trekk uttaket forsiktig ut av boksen elektrisk så langt som ledninger lar deg. Dette vil tillate enklere tilgang til siden og bak på utsalgsstedet for å arbeide med.

•Du vil se tre ledninger koblet til stikkontakten, svart (varmt), hvit (nøytral) og grønn/nakne (bakken).

Bruker skrutrekkeren, løsne de tre skruene som kobler disse tre ledninger til stikkontakten. Kast uttaket.

La ledninger henger øyeblikk.

•Looking bak den nye beholder, bruk skrutrekkeren for å koble ledninger til de følgende aktuelle skruene: svart til gull/messing skruen; hvit til sølv skruen; grønn/nakne til grønne skruen.Stram hver skrue til en tettsittende passform.

•Skyv ledninger opp i boksen elektriske og montere receptacle boksen bruker inkludert skruene. Når du strammer mottaket, være sikker det er sentrert i boksen elektriske og foreta justeringer nødvendig som du stramme skruene.

•Bytt receptacle dekke og montere den mottaket med skruen og skrutrekkeren.

•Vri kraft igjen med viktigste strømbryteren. Tilbake til stikkontakten, test stikkontakten med spenning linjetester. Nøye inn en sonde venstre sporet og andre sonde inn i riktige sporet. Lyset vil lyse strømmen er på og receptacle fungerer riktig.

Tips og advarsler

  • Pass på at når bruker spenning linjetester at fingrene ikke berør noen del av metal sonder som de er satt inn i stikkontakten. Følg alle produsenten retningslinjer for å drive din bestemt spenning linjetester riktig og trygt.
  • Forsøk aldri å arbeide på alle elektriske linjer eller uttak kontaktet en lisensiert elektriker.
  • Gjør at alle elektriske arbeidet eller reparasjoner gjort møte alle bygningen koder for ditt område.