Hvordan å reparere en ekstern tappekran

February 5

Hvordan å reparere en ekstern tappekran

Eksterne kraner bruk en ventilen stammen, som interne kraner, for å styre når og hvor mye vann kommer ut av kranens tut. Lekker vann kommer fra kranens tut samt en høy knirkende lyd når du vrir kontrollhåndtaket både oppstå en slitt gummi skive på slutten av kranens ventilen stammen. En lekkasje på en ekstern tappekran ikke bare avfall vann, men det kan også føre til større problemer som en burst vannlinjen når temperaturene slippe, forårsaker lekker vannet å fryse.

Instruksjoner

•Twist avstenging håndtere på kranens line inne i hjemmet ved å vri håndtaket med klokken til den er hånd-tett. Lukk husets viktigste vann ventil hvis det ikke er en av håndtaket på kranens vannlinjen. Aktivere ekstern kranen for å sikre vannet er helt lukket av.

•Løsne mutteren som sitter bak kontrollen tappekran håndtak ved å skru mutteren mot klokken. Grab kontrollhåndtaket og trekke ventilen stammen av kranen.

•Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne skruen i slutten av kranens ventilen stammen. Fjern den gamle vaskemaskinen som skruen holdt på plass.

•Rengjør ut området hvor gamle vaskemaskinen satt ved skraping det med en tre tannpirker. Trykk ny vaskemaskinen på plass og skru til skruen på slutten av ventilen stammen.

•Sett ventilen stammer tilbake til kranen og deretter trekk til mutteren med urviseren. Slå vannet til kranen på.