Hvordan å reparere en dyp ripe på en børstet rustfritt stål Frigidaire

November 7

Hvordan å reparere en dyp ripe på en børstet rustfritt stål Frigidaire

Frigidaire apparater som kjøleskap eller ovner, kommer i børstet rustfritt stål stiler, bringe en lyse, fet utseende til kjøkken. Dessverre, en dyp ripe vises på rustfritt stål, detracting fra skinnende overflate, og fange støv og smuss, dermed lyte tydeligere. Fjerne scratch krever sliping merket uten å skade overflaten og følge noen korn i rustfritt stål. Med riktige prosedyrer og produkter, kan du fjerne en dyp ripe fra Frigidaire rustfritt stål overflaten.

Instruksjoner

•Soak et #0000 grus stykke sandpapir i vann i en vask. Tillate sandpapir å bli slapp.

•Tørk smuss fra innen scratch på Frigidaire rustfritt stål med en fuktig svamp. Tørr området med en ren klut.

•Fyll 2 ss. oliven olje på en myk klut og gni den inn i scratch. Fjerne sandpapir fra vasken og plasser den i nederkant av scratch.

•Examine korn av rustfritt stål. Arbeid sandpapir i samme retning som korn. Sette lett trykk på sandpapir som du sakte gni det langs scratch. Gni to til tre ganger over scratch og inspisere området.

•Tørk rester fra scratch med en ren klut for bedre kontroll. Legg en teskje av olivenolje til klut og gni den inn i resten av scratch. Fortsett sliping med sandpapir og inspeksjon før grunnen har forsvunnet. Bruke ekstra olivenolje etter behov.

•Spray området med en rustfritt stål renere. Tørk overflaten med en ren klut, fjerne rester og olivenolje helt.