Hvordan å reparere en dryppende dusj stilk

July 28

Hvis dusjen drypper hele tiden, en reparasjon stammen, som er ventilen i håndtaket, vil løse problemet. Denne stammen fungerer som vannet ventilen. Når håndtere svingene, ventilen åpner, la vannet i tut for badekar eller dusj head, avhengig av hvor omkasteren er satt til å sende vannet. Ta fra hverandre denne delen og erstatte den tar omtrent en time, men det er noe alle kan gjøre uten hjelp fra avløp spesialist.

Instruksjoner

•Lukk vannet ventiler på hjemmet viktigste vannlinjen ved å dreie dem. Åpne ventiler ved å slå håndtakene til åpen posisjon å renne av vannet i rørene.

•Fjern skruen på dusjen håndtere med en skrutrekker ved å rotere det mot klokken. Skyv håndtaket av tappekran base. Smøreolje gjelder håndtaket og lett trykk det med en liten hammer å løsne hvis det sitter fast på plass og deretter Fjern.

•Trekk av escutcheon eller trimme plate rundt dusj håndtaket. Rotere dette mot klokken for å løsne hvis nødvendig, eller Fjern beholde skruer i trim platen hvis de finnes. Ta ut stem-erme ved det med teipet tang og vri det mot klokken og deretter trekke det tilbake.

•Skru panseret, mutteren under stem-erme, ved å rotere dette mot klokken med store tenger eller en skiftenøkkel, hvis det er et Sekskantet mutter. Ta ut ringen pakningen under denne delen.

•Plasser håndtaket tilbake på dusj stammen, slå den litt og trekke tilbake for å fjerne stammen. Undersøk denne delen for skade og enten Rengjør den i vann eller erstatte den med en ny dusj stamme.

•Rebuild kranen ved å erstatte alle delene i nøyaktig motsatt rekkefølge som fjernet. Skifte ut alle deler med ny, matchende deler etter behov. Eventuelle skadede eller flekket deler kan erstattes på dette stadiet.