Hvordan å reparere en Delta tappekran

June 5

Hvordan å reparere en Delta tappekran

Delta tappekran selskapet gjort kraner siden 1954. De spesialiserer seg på kjøkken og Bad kraner i mange forskjellige stiler. Over tid, kan alle kraner begynne å bryte ned med bruk. Forstå ├ñ Delta kranen vil spare deg hundrevis av dollar over kostnadene ved å ansette en rørlegger. I de fleste tilfeller alt du trenger er en enkel Delta tappekran reparasjon kit, som du kan kjøpe for under $10 fra enhver oppussing eller jernvarehandel.

Instruksjoner

•Locate utkobling ventilen og slå vannet av før du begynner. I noen kraner, vil det være en utkobling ventil under vasken. I andre tilfeller må du følge vannlinjen til de viktigste vannkilden og slå av vannet der.

•Clog i avløpet ved å plassere en klut eller avløp stopper i avløpet. På den måten hvis du miste alle små deler i det synke eller tub, du ikke mister dem.

•Hvis tappekran-handle(s) har endestykker, bruke en flat skrutrekker til pop av caps.

•Locate skruen som ligger innenfor Delta tappekran handle(s) eller på bunnen av kranen håndtaket. Bruk en skrutrekker eller en Allen fastnøkkel til å fjerne skruen. Hvis du arbeider på en Delta enkelt-håndtak kjøkkenkran, Fjern håndtaket ved å vri det til det kommer ut.

•Fjern kragen holder stilk forsamlingen på plass. Noen av kranene har dette stykket, og andre vil ikke. Slå krage for hånd for å fjerne den. Hvis det ikke flytte, kan du pakke en klut rundt og bruke et par tenger for å lirke det løs. Fille vil beskytte målgang på kragen.

•Løsne og fjern mutteren på toppen av stilk montasje med en tang. Avsette mutteren.

•Fjern stilk montasje og inspisere det for synlige tegn på skader. Bruke Delta tappekran reparasjon kit, erstatte alle o-ringene i stilk montasje med de nye o-ringene fra Delta tappekran reparasjon kit. I de fleste tilfeller føre i sort gummi o-ringer i samlingen stilk mange typer tappekran problemer, så skal de første delene du erstatte. Kontroller sel og kilder i tappekran stilk kroppen for skader også. Du må kanskje pop dette ut av stammen kroppen ved hjelp av et par nål nebbtangen. Se etter rift- og slitasjeskader, og erstatte en skadet sel og fjærer med nye pakninger og kilder fra Delta tappekran reparasjon kit. Til slutt, sjekk plast brikken som hviler på toppen av stammen samlingen for skade. Erstatt denne delen med en ny plast fra reparasjonssett om nødvendig.

•Sett alle delene sammen i rekkefølgen du fjernet dem. Slå vannet tilbake på de viktigste vannkilden.