Hvordan å reparere en Delta Baderom Oppvaskkum tappekran

September 24

Din Delta Baderom sink tappekran funksjoner en ball samling med en enkelt våren og to gummi seter som ser ut som gummi skiver. Over tid disse delene av kranen din Delta vil slites ut, forårsaker kranen lekker vann på en treg drypp først, som vil øke i volum. Hvis du lar din avløp plugget i en time og bruker ikke vasken vil du se hvor mye vann strømmer ned drain konstant, koster deg penger.

Instruksjoner

•Shut av alle vann i vasken ved å dreie både utkobling ventilene under vasken som de vil slå. Slå på vannet i vasken helt for å sikre at ingen vann igjen i rørene.

•Pry liten hetten midt i vasken vann håndtak med en liten, kraftig verktøy som en kniv. Ta ut skruen som var dekket av korken, bruker en Phillips-skrutrekker.

•Fjern håndtaket fra spindelen hentes rett utenfor. Hvis referansen er fast, kan du bruke et håndtak remover verktøy tilbake det spindelen.

•Fjern mutteren i utsatte samlingen, med en kanal låser. Trekk ball-montering av kranen, og deretter fjerne de to plassene og våren fra kranen med en liten flat skrujern.

•Sett rørleggers fett på reservedeler for kranen, inkludert erstatning våren, seter og ballen forsamlingen. Installere den tappekran deler i omvendt rekkefølge.