Hvordan å reparere en Cedar dekk

January 11

Cedar tre dekk er vakre og funksjonelle, og tåler vanligvis været bedre enn andre tresorter. Derfor må cedar dekk færre store reparasjoner. Istedet for prøver å gjøre om sedertre terrassebord, kunne de fleste huseiere adressen slike eksterne overflaten problemer som misfarging, mugg og flekker som kan oppstå med en cedar dekk over tid.

Instruksjoner

•Rengjør dekket med en slangen for å spray det. Bruke en sparkel kan bidra til å fjerne rusk mellom styrene. Når dekk er sprøytet, bruke en fiber bust scrub pensel, og vann og klesvask vaskemiddel for å skrubbe dekk. Skyll og tillate dekket tørke ordentlig.

•Kontroller dekk for alvorlige skader. Sand grove områder, synker i skruer eller spiker og erstatte styrene som må skiftes ut.

•Rengjør dekket med en kortstokk renere for å fjerne graying eller misfarging på grunn av UV stråler. Følg retningslinjene fra produsenten. Skyll grundig etter påføring. Tillate dekket tørke helt.

•Apply en sealer å beskytte dekk mot fremtidige misfarging og overflate skader. Følg retningslinjene fra produsenten. Ikke riste sealer. Bruk den med maling roller og utvidelse. Være forsiktig for å unngå store pytter. Bruk en pensel til å komme inn i hjørnene. Dekk bør bli kurert før bruk.