Hvordan å reparere en Bug Patch overbygg

January 24

Bassenget dekker tjene ulike formål. De holder blader og feil ut av basseng og også tjene som en slags garanti ansiktstrekk ved å hindre at personer eller kjæledyr faller i vannet. Bug patch bassenget dekker er utformet for å holde insekter ute av bassenget, der de kan bli sugd inn i filtreringssystem og tilstoppe det. Hvis din overbygg har lidd en tåre eller punktering, du trenger ikke å kjøpe en ny---du kan reparere det selv.

Instruksjoner

•Trekk dekselet av bassenget og kaste den over en klessnor eller gjerde tørke.

•Sett på gummihansker etter omslaget har tørket. Aceton gjelder en fille og gni tåre eller stikke hull på den ene siden. Slå bug patch bassenget dekke over og rengjøre den andre siden med aceton også. Tillate aceton tørke.

•Hold en vinyl lapp over tåre eller punktering. Kutte vinyl patch med saks, forlater minst to inches overlapping på alle fire sidene. Skjær en andre vinyl oppdatering til samme størrelse.

•Squeeze vinyl/plast epoxy over tåre eller punktere og trykk vinyl oppdateringen på overbygg. Gni kraftig, trykker fast ned med en hånd-roller. Rulle vinyl oppdateringen flatt, flatere eventuelle luftlommer. La vinyl/plast epoxy tørr som foreslått av produsenten.

•Lokk med bug patch bassenget dekke over og klem epoxy på motsatt side av tåre eller punktering. Trykk vinyl oppdateringen på coveret, fôr den opp så mye som mulig med lappen på den andre siden. Sikre vinyl oppdateringen på plass med en hånd roller og la epoxy tørr.

•Spray vann over vinyl oppdateringen med en slangen å test hvis den ikke lenger lekker.