Hvordan å reparere en brikke på mange porselen

July 5

Porselen områder er noen ganger referert til som emalje ovner eller enamelware ovner fordi porselen er ikke den eneste materialet brukt i konstruksjonen. Ovner er faktisk laget av metall, som støpejern. Støpejern er sterk og robust, gjør ovnen siste tiår med riktig pleie. Metall er deretter dekket med et tynt lag av Porselensemalje, som gir ovnen litt farge. Når en brikke vises i porselen laget, kan metall laget å rote gjennom.

Instruksjoner

•RUB medium korns slipepapir over overflaten av sprukket området, fjerne alle sprakk porselen som kan forårsake chip å spre. Gni sandpapir over metall laget også, gjør den metall glatt. Bruk bare på området kuttet som sandpapir vil ripe porselen.

•Apply et tynt lag av fylling sammensatte, funnet i en porselen reparasjonssett. Dypp en sparkel i fylling sammensatte og spredt over sprukket området. Tørk alle sammensatte fra sparkel med et papirhåndkle og deretter legge til et ekstra lag. Legge til strøk til fylling sammensatte fylles i brikken.

•Tørk sparkel ned med en fuktig papirhåndkle. Trykk sparkel mot komfyr og trekk mot deg, fjerne alle overflødig stoff over ovnen og gjøre sprukket området sitte flatt med resten av ovnen. Vent til sammensatt å helt tørt. Avhengig av produktet som brukes, kan det ta 24 timer for sammensatt å fullføre tørking.

•RUB sandpapir over fylling sammensatte, gir det en glatt overflate som samsvarer med det omkringliggende porselen.

•Coat overflaten av sammensatt med glasur fra reparasjonssett. Bruk en glasur som har samme farge som porselen komfyren. Plasser en liten dab i midten av området reparert og bruk pensel til å presse fargen og blander i glasur med omkringliggende porselen.

Tips og advarsler

  • Prøv å bruke ett lag med glasur først og deretter legge til flere lag for å oppnå en matchende farge. Hver gang du legger til et annet lag, endre litt fargen.