Hvordan å reparere en bolig støttemur med spiralformede tilknytninger

November 28

Hvordan å reparere en bolig støttemur med spiralformede tilknytninger

En spiralformede inneholder er et system som inkluderer en metall aksel, kalt en utvidelse stangen, med metallplater i den ene enden, kjent som spiralformede plater, som er skrudd inn jord. Den andre enden av utvidelse stangen er gjenget, så du kan skru hele forsamlingen til jorden med en høyt dreiemoment drill. Bruk av spiralformede tilknytninger å stabilisere eksisterende støttemurer er en økonomisk måte å behandle problemet av en skiftende eller bøyd. Ofte flytter en støttemur på grunn av strukturen i undergrunnen. Hvis undergrunnen ikke er stabil, kan det skifte, opprette press på veggen. Dette presset vil til slutt føre til veggen for å bøye og flytte smuldre. Installere en rekke spiralformede tilknytninger kan du bruke jord som en spenne, for å stabilisere veggen.

Instruksjoner

•Drill et lite hull gjennom støttemurer med litt mur. Du installerer de spiralformede tilknytninger om halvveis opp veggen.

•Excavate jord utenfor hullet, slik at du kan plassere peiling platen mot hullet.

•Plasser skruen ankeret i åpningen du boret i veggen. Bruk en drill med høyt dreiemoment motor for å kjøre skruen anker systemet i jorden. Følg produsentens anbefalinger for dybde og dreiemoment.

•Fjern anker slutten av skruen, som er på veggen, og erstatte den med en glatt metall plate som kommer med spiralformede inneholder systemet.

•Gjenta prosessen ned lengden på veggen. Grep-Tite, som produserer jorden-forankring produkter, anbefaler å plassere spiralformede tilknytninger hver 5 fot.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid vernebriller og en støvmaske når bore gjennom mur.