Hvordan å reparere en bobil dusj etasje

May 25

Dusj gulvet eller dusj Panorer i en bobil er vanligvis laget av akryl eller glassfiber. I en bobil, gulvet kan knyttes til dusj surround eller dusj surround kan sitte på gulvet bassenget. Hva materialet dusjen er laget av eller hvordan den er koblet til surround, reparere gulvet er ofte enklere og billigere enn fjerne og erstatte dusj gulvet helt.

Instruksjoner

Slå av vannet av huset og fuktig-tørk dusj gulvet bassenget helt for å fjerne kjemikalier og rester fra bassenget. Tørke av gulvet tørt med en myk, lofri klut til å reparere dusj bassenget riktig.

•Apply biter av glassfiber reparere tape over sprekker eller hull i dusj gulvet bassenget. Tapen vil fungere som en tetningsmasse å dekke hull og sprekker midlertidig.

•Mix harpiksen, farge og herder fra akryl og glassfiber dusj eller badekar reparere kit. Bland missfarging å matche fargen på dusj gulv. Glatt blandingen på reparasjon flekker med spatelen følger med i pakken.

•Tillat blandingen å tørke, og forherde på dusj gulvet for et par timer. Sand herdet sammensatte med sandpapir og bruk en fuktig klut til å tørke bort noen sand og støv.

•Apply frisk silikon fugemasse rundt kantene av avløp stykke å reparere lekkasjer rundt dusj renne. Glatt tetningsmasse i skjøtene med fugemasse floater verktøyet og la tetningsmasse tørke tre til fire timer før slå vannet tilbake på og bruke dusjen.

Tips og advarsler

  • For lettere, midlertidig reparasjoner, plasserer du en ny dusj pan liner i dusj gulvet å hindre skade på gulvet under dusjen før du kan gi en mer holdbar og mer langvarig reparasjon.
  • Bære en ansiktsmaske for å hindre svimmelhet når du blander sammensatt fra tub reparasjon kit.