Hvordan å reparere en blokkert Grohe dusjhode

February 19

Hvordan å reparere en blokkert Grohe dusjhode

Grohe er en internasjonal produsent av kvalitet kjøkken og bad fixtures. Grohe dusjhoder er utformet for å være attraktive og funksjonelle; men kan selv den mest iøynefallende dusj innslag være underlagt en blokkering. En nedgang i vannstrømmen har vanligvis lite å gjøre med design. Blokkeringen er nesten alltid forårsaket av en oppbygging av mineralforekomster. Når disse innskuddene er ryddet unna, dusjen hodet fungere som normalt.

Instruksjoner

•Kontroller i håndboken som fulgte med dusjhodet for instruksjoner om hvordan du fjerner den. Ifølge nettstedet Grohe.com krever hodet installasjon kun skruene. I de fleste tilfeller er det en mutter like bak dusjhodet som skal skrus i en mot klokken bevegelse. Sett et håndkle mellom fastnøkkel og nøtt å hindre riper i slutten.

•Vri på vannet å kontrollere vannstrømmen når dusjhodet er fjernet. Hvis flyten er normalt, ligger problemet definitivt dusjhodet.

•Kontroller flyt begrensning for mineralforekomster Hvis modellen har en. Vann flyt struping finnes i røret like bak dusjhodet eller inne dusjhodet. Sjekk manualen eller Kontakt forhandleren eller produsenten for hjelp hvis du har problemer med å finne den.

•Examine dusjhodet for mineralforekomster. Bruk en lang rett pin eller utbrettet binders og gammel tannbørste til å tømme hull i dusjen hodet flyt begrensning.

•Plasser dusjhodet i et grunt Panorer fylt med hvit eddik. La det sitte over natten.

•Rinse dusjhode med klart vann. Montere dusjhodet.