Hvordan å reparere en Bissell Pro varme tepper renere

October 9

Bissell er rangert blant de beste teppe rengjøringsmidler på markedet i dag, etter forbrukersøk. Bissell gjør en rekke damprensere inkludert Bissell Pro Heat tepperengjøringsmaskin. Pro varme maskinen er støttet av en begrenset to-års garanti og løfte om dedikert kundeservice fra Bissell.Bissell tilbyr kvalitetsprodukter som er enkel å bruke, men noen ganger artikler må repareres eller erstattes. Før du tar din Pro varme renere til et reparasjonssenter, prøve noen spare penger tips du kan utføre på egen hånd.

Instruksjoner

•Kontroller belter for skade. For å reparere en skadet pumpe belte, kobler du strømtilførselen maskinen. Sette inn blad av en flathead skrutrekker i det nederste sporet belte dør og utgivelsen fest. Inspisere beltet, som er løkker rundt akselen. Hvis pumpen beltet er mangler eller er skadet, bestille erstatning nummer 015-0628 fra Bissell. Bruke installasjonsinstruksjonene som følger med det nye beltet.

For å reparere et skadet pensel belte, kobler du strømtilførselen maskinen. Sette inn blad av en flathead skrutrekker i nedre sporet på døren belte. Undersøke beltet for å finne ut hvis den er skadet. Hvis en erstatning er nødvendig, kan du bestille en ny pensel belte, en del tall 015-0621. Bruke installasjonsinstruksjonene som følger med det nye beltet.

•Fix en Pro varme spray mekanisme. Flere ting føre din gulvteppet renset ikke spray eller spray dårlig. Kontroller først at det er en full tank vann. Hvis det ikke, fylle blæren med varmt vann. Andre se om SmartMix flasken er tom. Hvis det er, fyll med Bissell avansert rengjøring formel. Deretter hvis pumpen har mistet sin beste alder, slå av strømmen til enheten i ett minutt, deretter slå på og holde nede avtrekkeren.

Hvis væske nivåer er tilstrekkelig, sjekk filteret for tilstopping og fjerne skitt eller rusk. Sist, inspisere tankene for å kontrollere at de sitter ordentlig og sikre pumpe belte er i stand.

•Repair en renere med dårlig sugekraft. Kontroller munnstykke og vedlegg slik de er riktig festet. Slå av strømmen og sjekk pakningen for å kontrollere at den er riktig posisjonert. Kontroller at tanken lokket er installert på riktig måte, og hvis ikke avinstallere og installere. Kontroller vannivået av tanken-i-tank. Hvis den er full, tømme og erstatte.

Tips og advarsler

  • Koble fra strømmen før du arbeider med Bissell Pro Heat enheten.