Hvordan å reparere en Bissell dyrehår Eraser vakuum

July 4

Bissell Pet håret viskelæret er en støvsuger som er utviklet med spesialfunksjoner (inkludert en spesielt formet pensel og teppe høyde justering) til å plukke opp overflødig pet håret i nærheten huset. Hvis du har problemer med Bissell Pet håret viskelær, er der flere trinn du kan bruke til å reparere enkle problemer med vakuum.

Instruksjoner

•Sett-fest alle slanger. Pet håret viskelæret har flere avtakbar slanger som kan brukes til å suge luft fra gulvet enheten eller suge luft fra ekstra slanger. Hvis en av disse slangene har blitt frakoblet, blir vakuum viljestyrke, men det ingen suge. Slangene må være godt festet til hovedenheten, ellers luften vil unnslippe.

•MEND hullene i slanger. Hvis du oppdager et hull i en av slangene mens du ser etter full vedlegg, kan du raskt reparere det ved å pakke tykk svart elektrisk tape rundt den skadede delen. Slangen vil til slutt må byttes ut, men båndet skal beholde de fleste luft fra å rømme og bevare sugekraft.

•Clear rusk fra bust. Pet håret viskelær vakuum har både Bristol vedlegg samt bust på bunnen av enheten som hjelpemiddel i fjerning av dyrehår. Men hvis du har utført noen heavy-duty støvsuging, skitt, hår og annet kan rusk tette bust og hemme sugekraft. Fjerne bust, bruk en liten børste for å tease ut små partikler, og trekke store partikler for hånd.

•Rengjør filtreringssystem. Trekk beholderen fra basen og trekke ut filteret. Så bruk en fuktig klut for å fjerne støv og skitt fra både lavere syklonen og de øvre sjalusi. Når systemet er renset, tillate flere minutter før de gjenværende fuktigheten til tørre før re-montering.

Tips og advarsler

  • Hvis din Pet håret viskelær slår seg ikke på, eller har problemer med å bo, det er sannsynligvis et elektrisk problem med vakuum og må erstattes.