Hvordan å reparere en belastning på verktøyet Klesvask vask

December 7

Hvordan å reparere en belastning på verktøyet Klesvask vask

Verktøyet synker i vaskerom følger samme grunnleggende design som kjøkken og bad vasker. Drain kobles til en felle formet som en "P" eller "S", som kobles til den viktigste dreneringsrør. En lekk avløp i verktøyet vasken innebærer en skadet segl eller felle. Arbeider på drenere rørene er enkel, og ofte krever ikke verktøy. En pipe skiftenøkkel kan hjelpe med stramme slip nøtter og festemutrene. Den vanskeligste delen av jobben er å identifisere plasseringen av lekkasjen.

Instruksjoner

•Plasser en bøtte under fellen, og løsne slip nøtter på hver side av fellen. Tillate stående vann å tømme i bøtte.

•Skyv slip nøtter ut av veien og fjerne fellen. Inspisere fellen for skade. Tegn på skade inkluderer sprekker eller hull i røret eller skadet tråder. Erstatte etter behov.

•Løsne mutteren på tilkobling av avløpet til vasken. En pipe skiftenøkkel løsner lett mutteren. Skru mutteren fullt og fjerne den. Trykk avløpet for å løsne den. Fjern avløpet fra over vasken.

•Trekk eksisterende gummitetningen fra sink drain. Pakningen kobler til det synlige aspektet av avløpet og overflaten av vasken. Vanligste er lekkasjer en skadet pakning.

•Rull litt rørlegger er kitt til en lang papirstrimmel om 1/4-tomme tykk. Kontroller at stripen er lenge nok til å gå rundt avløp hullet. Trykk lett på kitt på plass rundt avløp hullet og pass på å knipe endene sammen. Slipp avløpet gjennom hullet slik at det synlige aspektet sitter på kitt.

•Sett sammen i avløpet. Fest mutteren og skru ned i avløpet. Fjern noen rørlegger er kitt som presser ut. Skyv slip nøtter på avløp røret og knytte fellen. Skru ned slip nøtter. Kontroller at dreneringsrør setter inn i fellen 1 eller 2 tommer.

Tips og advarsler

  • Fellen og gummitetningen på avløpet er bare to aspekter av en vask avløp som vil lekke. Viktigste røret kan være skadet. Kontakt en profesjonell for å erstatte et viktigste rør. Tappekran håndtak kan også utvikle lekkasjer som synes å komme fra avløpet. Bruke papirhåndklær holdt mot bunnen av kranen håndtak eller avløpet til å identifisere plasseringen av lekkasjen.