Hvordan å reparere en bassenget Skimmer

May 16

Du kan reparere en bassenget skimmer selv hvis det utvikler sprekker eller lekkasjer. Under normale driftsforhold, skimmer håndtakene omtrent 75 prosent av bassenget strømmer inn filtreringssystemet, så vann lekkasjer kan være et alvorlig problem. I en gunite og gips, er skimmer innkapslet i betong i bassenget er bond strålen. Her er hvordan å reparere en i bakken bassenget skimmer.

Instruksjoner

•For å identifisere kilden til lekkasjen, deaktivere pumpen. Ta lokket av beholderen, og fjerne pumpen kurven, skimmer weir og omkasteren, hvis den har en. Rengjør veggene og halsen av akkumulert oljer og skitt med enkel Green og en skum-støttet skure pad. Visuelt inspisere alle innvendige flater for sprekker og pauser i plast.

Fylle øye dropper med rød konditorfarge og klem litt nær noen du tror kan være sprakk eller trakk unna veggen til bassenget. Prøv å forstyrre vannet så lite som mulig slik at du kan se om noen av konditorfarge trekkes inn i sprekker eller sprekker. Arbeid langsomt og observere hvert område du har mistanke om en om gangen før øye dropper på et nytt sted. Markere alle konditorfarge trekkes inn med en fett-blyant.

•Look ned i bunnen av skimmer. Har én eller to hull, avhengig av modellen. Disse hullene er der bassenget rørleggerarbeid festes til skimmer. De fleste skimmere har tråder innenfor hullene, og en kobber eller PVC gjenger passende skruene i disse portene. Sprute konditorfarge like over hullene og se hvis noe av det trekkes i dem. Dette indikerer en lekkasje som skyldes en dårlig sel mellom skimmer trådene og montering. Hvis du setter fingeren inn i hullene, bør du kunne føle der toppen av montering møter skimmer trådene.

•Look over kanten av bassenget i skimmer's hals. Se etter sprukne fliser og spesielt oppmerksom på hjørner og forsegling mellom plast beholderen og bassenget er konkrete shell. Klemme små mengder av konditorfarge på noen steder du finne sprekker eller hull. Merk disse stedene med fett blyant.

•Repair noen sprekk eller bryter i skimmer veggene med epoxy putty. Putty er utformet for å sette opp under vann. Før du bruker epoxy, sand området rundt med våt/tørr sandpapir å sikre en god obligasjon. Tvinge epoxy inn i sprekken og glatt det med fingrene, som spenner over hele lengden av sprekken fra topp til bunn og side til side.

Hvis du mistenker en lekkasje på tilkoblinger i skimmer hullene, fungere epoxy helt rundt overkanten av montering hvor det er koblet i skimmer hullet. Tvinge epoxy i trådene og over toppen av montering og glatt dette laget jevnt hele veien rundt ryggen av montering å forsegle den helt. Pass på at du ikke kjøre epoxy helt til toppen av hullet. Dette vil redusere diameteren på hullet nederst skimmer, og du kan ikke sette inn sugeslange mansjetten i hullet støvtørking bassenget senere.

•Bruk silikon sealer reparere områder der skimmer har trukket fra bassenget veggen, hvor hjørnene er sprukket, og i flis sprekker. Disse lekkasjene er resultatet av en sprakk bond strålen eller skiftende jord fra vann komme inn i bakken rundt skimmer. Lavere bassenget under beholderen og la området til tørk. Bruke en fuger pistol eller presse rør for å injisere silikon sealer i sprekker og hull. Glatt sealer før det setter opp.

Silikon lakk er et bedre valg enn epoxy hvis du mistenker at bevegelsen marktrykk er årsaken til problemet. Hvis jord eller obligasjon strålen fortsetter å flytte, fleksible silikon vil absorbere bevegelse uten sprengning eller trekke unna bedre enn epoxy. Tillate silikon sette opp over natten før påfylling og starter svømmebasseng utstyr.