Hvordan å reparere en Baderom Sink som drenerer ut i badekaret

July 23

Hvordan å reparere en Baderom Sink som drenerer ut i badekaret

Ditt baderom vask og badekar har separate avløpsrør, men de feed inn i samme gren røret i husets avløp. Gren røret strømmer til slutt til de viktigste drainpipe, som bærer alle avløpsvannet fra huset til kloakksystemet. A tette i grenen linjen eller videre ned drain linjen, eller i avtrekksrøret, vil føre avløpsvann kan komme opp i badekar avløp.

Instruksjoner

•Trekk stopperen av vasken avløp og fylle vasken med minst en tomme av stående vann. Trykk en stempelholderen kopp over avløpet åpning og pump håndtaket opp og ned kraftig minst 12 ganger før du fjerner koppen.

•Plasser en bøtte under vasken og trekk ut datakanaltilkoblinger, fange avløpsvannet i bøtte. Mate en avløp kvernen inn i røret som kommer ut av veggen som du slår på sveiven på kvernen håndtak med klokken.

•Dispense hele fleksibel linjen på kvernen og slår på sveiven mot klokken du vind kvernen linjen tilbake i håndtaket. Reassemble drainpipes og kjøre Vaskens varmtvann i vasken i minst to minutter å fjern løs rusk.

•Climb på taket, med en stige. Finn vent pipe åpningen som sitter rundt over badet og se ned røret med en lommelykt. Bruk en fleksibel henting verktøyet for å fjerne eventuelle hindringer øverst på røret.

•Spray vann ned avtrekksrøret, din hageslange og et høytrykks vedlegg. Kontakt en rørlegger Hvis problemet vedvarer, siden dette kan bety avløp har store tette.