Hvordan å reparere en avløp P-felle

June 8

Hvordan å reparere en avløp P-felle

Avløp P-felle ble oppfunnet på 1700-tallet hindre at kloakken gasser og skadedyr går inn i huset gjennom avløp. De er holdt av stående vann i delen invertert "P" i fellen. Alle avløp på vask, badekar og dusj har disse feller, vanligvis laget av PVC-plast eller forkrommet stål. Komprimering nøtter koble fellen innslag avløpet og avfall linjen og når fellen blir blokkert eller korrodert, du kan reparere eller erstatte den med løsne disse nøtter. Du kan ofte gjøre dette for hånd.

Instruksjoner

•Plasser en bøtte under P-trap før du et koblingen å ta vann som flyter ut.

•Løsne rent ut mutteren på bunnen av fellen, hvis fellen har en, med slip-lock tang for å fjerne rusk fra fellen. Fjerne mutteren og trekke ut håret og annet rusk med fingrene, eller jobbe den ut med en sprekk skrutrekker.

•Skru komprimering nøtter holde fellen avløp tailpiece, som røret utvider ned fra avløpet, og avfall linje utvide ut fra veggen, hvis du vil fjerne den. Hvis fellen er plast, du kunne skru dem for hånd, men mutterne på metall de er vanligvis korrodert og krever ekstra kraft av slip-lock tang.

•La nøtter langs rørene av felle når du har helt skrudde dem, trekk fellen av tailpiece og avfall linje. Snu den og tømme vannet inn i bøtte. Trekk ut rusk med fingrene, eller jobbe den ut med en sprekk skrutrekker. Du kan også tømme fellen med jet fra en hageslange til å tømme rusk.

•Bytt fellen hvis det er metall og den har korrodert. Korrosjon kan forårsake fellen å lekke vann på gulvet i bunnen av vasken kabinett. Hvis du trenger en metall felle for dekorative formål, bruk en plast one. Det er lettere å vedlikeholde og korrodere ikke.

•Sett installere fellen ved å skyve komprimering nøtter, med tråder mot endene av rørene, på vannrette slutten av fellen og på avløp tailpiece. Skyv på skrå flenser med smale delen av skråkanten vender endene av rørene. Hvis du erstatter den gamle P-trap, vil nøtter og flenser sannsynligvis allerede være på plass. Hvis du installerer en ny, bruke nøtter og flenser som følger med den. Skyv flensene om halvveis langs rørene.

•Sett den vannrette enden på overlappingen til kortet på slutten av avfall linjen i veggen, sving deretter fellen til loddrett åpningen er under avløp tailpiece. Skyv åpningen inntil det er minst 2 inches over toppen av avfall linjen i veggen og tailpiece utvider minst 2 inches i åpningen. Skyv flensen ned tailpiece og passer det inn i åpningen, og skru på komprimering mutteren.

•Sett den andre enden av P-trap til avfall linjen på samme måte. Stram nøtter for hånd, så slå på vannet og la vasken avløp. Hvis tilkoblingene lekkasje, skru dem videre med slip-lock tang til lekker stopper.

Tips og advarsler

  • Hvis P-fellen ikke har noe vann i den, og du kan lukte kloakken gasser, har du sannsynligvis en blokkert ventil linje. Klart det ut ved å klatre på taket og sprøyte vann ned vent åpningen eller en rørlegger slange.