Hvordan å reparere en asfalt Driveway innrykk

November 19

Hvordan å reparere en asfalt Driveway innrykk

Asfalt er ofte brukt på veier, innkjørsler og andre byggeprosjekter på grunn av sin kostnadseffektivitet og relativ holdbarhet. Asfalt kan vare i årevis hvis det er godt vedlikeholdt, men det kan lide av slitasje. Dette er åpenbart på mange innkjørsler på grunn av biler parkert på samme sted for lengre tid og gjentagelse av bilene går opp og ned den. Reparere innrykk i en asfalt driveway kan gjøres raskt med minimal oppstyr.

Instruksjoner

•Dig ut noen løs asfalt i innrykket og vaske området med varmt vann og vaskemiddel. Skitt eller rusk igjen kan på asfalt forstyrre liming av reparasjon materiale på innkjørselen.

•Fyll noen innrykk dypere enn 2 inches med knust grus før du har om lag 2 inches gjenværende mellom grus og ytterkanten av innrykket. Dette vil gi deg de beste resultatene for asfalt lappen.

•Kompakt grus ved å slippe en 4 x 4 tre innlegg i den gjentatte ganger til det er ikke mer gi i grus. Du som solid grus base som mulig.

•Fyll det gjenværende innrykket med kalde asfalten lapp materialet bruker en murskje før oppdateringen er reist om en kvart tommen høyere enn ytterkanten av innrykket. Kompakte lappen ned med 4 x 4 som du gjorde grus for å få det selv.

•Tillat oppdateringen 30 dager å kurere før du prøver å forsegle den. Unngå kjøring over oppdateringen for 30-dagers perioden også å holde den fra fordreining.