Hvordan å reparere en aluminium innbindingsmarg

December 30

Takrenner Beskytt ditt hjem eksteriør og bakken over grunnlaget fra de skadelige effektene av regn kjører av taket. Takrenner i Aluminum kan rust over tid og utvikle små hull. Et annet vanlig problem med takrenner i aluminum er løs og lekk. Leddene er reparert med en gummiert taktekking tetningsmiddel. Regelmessig vedlikehold og reparasjoner å øke levetiden til innbindingsmargene og beskytte ditt hjem fra vannskader.

Instruksjoner

•Rengjør ut lengden på gutter trenger reparasjon ved hjelp av en innbindingsmarg scoop. Blader, støv og annet rusk oppbygging i takrenner. For å reparere rennesteinen, må være rent og tørt.

•Fargeringer rustne hullene i rennesteinen med en ledning penselen for å fjerne alle rust. Tørr rennesteinen med klut filler.

•Sett på arbeidshansker. Passe en del av aluminium blinkende over hullene trenger reparasjon på innsiden av rennesteinen. Bruk aviation snips til å kutte blinkende slik at det overlapper hullet med 1 tomme på alle sider. Gjenta for hvert hull inne nød av reparer.

•Apply en perle av overbygg sement rundt omkretsen av aluminium blinkende patcher. Juster blinkende over hullet, med sement mot innsiden av rennesteinen. Trykk oppdateringen fast på plass.

•IDENTIFY noen lekker løse ledd langs rennesteinen. Rense leddene og tørkes med en klut fille. Bruk en tykk perle av gummiert taktekking fugemasse over hele felles å forsegle den.

Tips og advarsler

  • Rengjør og inspisere innbindingsmargene på begynnelsen og slutten av hver sesong slik at de er klart av rusk og i god stand.