Hvordan å reparere eller fjerne en bad Tub tut

May 4

En badekar tut brukes til å dirigere strømmen av vann i badekaret og driver også å avlede vann gjennom dusjhode, hvis det finnes. Over tid, kan indre av tuten bli begrenset med kalsium innskudd som forblir når vannet tørker. I tillegg kan silisium forseglingen som omgir bunnen av tuten der tuten møter veggen mister sin integritet og la vannet gå inn i veggen. Følg trinnene nedenfor for å reparere og fjerne en badekar tut.

Instruksjoner

Frakobles eksisterende tuten fra veggen. De fleste tuter knytte til vannrøret med en festeskruen, som ligger på undersiden av tuten. Festeskruen kan lett fjernes med en skrutrekker. Når festeskruen er fjernet, kan du deretter gled tuten av vannrøret. Noen tuter har ikke en festeskruen og er i stedet festet til vannrøret med tråder. Hvis du vil fjerne denne tut, vikle kjever store justerbar tang med maskeringstape, så grip tuten med Tanga og slå tuten i retning mot klokken til tuten er fjernet.

•Scrape av alle eksisterende fuger som omgitt tuten er base med en plast sparkel.

•Fjern alle innskudd inne i tuten av første penselen tuten med en liten ledning penselen, deretter rennende vann gjennom tuten fjerne noen løsnet innskudd.

•Apply sparkelmasse til trådene på spissen av vannrøret. Sammensatt kan brukes med liten pensel med sammensatte.

•La tuten over vannrøret til tuten er flush mot veggen, så slå festeskruen inn tuten. Hvis tuten ikke har en festeskruen, bruke Tanga installere tuten på røret ved å slå tuten i klokkens retning.

•Apply silikon reparer rundt tuten med en fuger pistol å hindre vannet siver inn sitt veggen når karet fylles med vann.