Hvordan å reparere eller erstatte en varmepumpe

November 25

Mange problemer med sentral varmepumpe enheter kan repareres av hus eller en kvalifisert tekniker for oppvarming og klimatisering. Når du vurderer kostnadene og krefter involvert i visse typer reparasjoner, burde hus også betrakte alderen av enheten mot kostnadene av reparasjonen. Denne ville hjelpe avgjøre om det ville være mer økonomisk gjennomførbart å reparere den eksisterende enheten eller kjøpe en ny varmepumpe.

Instruksjoner

•Kontroller sentralvarme filteret. Mange problemer oppstår som begrenset luftstrømmen fra kanaler og fordamperen og kondensator coil glasur fra skitne filtre. Bruk en skrutrekker fjerne plass fra tilbake røret der filteret er plassert, eller bruk din tommel for å fjerne låsene brukes til å sikre det på plass. Erstatte filteret hvis du oppdager overdreven opphoping av støv eller sjekk den enhver 30 dager.

•Determine om termostaten fungerer riktig. Symptomer på termostaten svikt er varme luften blåser under kjøling sesongen og kald luft blåser i vintersesongen.

•Anrop en oppvarming og klimatisering tekniker å evaluere mengden kjølemediet i systemet og se etter lekkasjer i systemet. Nivåer av kjølemiddel, som er enten for høyt eller for lavt, betydelig redusere levetiden av sentral varmepumpe kompressoren, kondensatoren og utvidelse ventiler og kan føre til kostbare reparasjoner eller erstatninger i fremtiden.

•Determine i en alder av varmepumpe. Generelt er varmepumper som er eldre enn ti år ikke lenger under garantien. Kostbare reparasjoner som kompressor, luft handler og ventiler skal betraktes som en grunn til å erstatte hele varmepumpe enhet i stedet for å erstatte defekte deler med nye.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk å erstatte varmepumpen selv med mindre du er en kvalifisert HVAC kundestøttepersonell. Selv mindre reparasjoner som en termostat eller filteret kan gjøres av hus, krever mer avanserte reparasjoner som kompressor og kjølemediet nivåer kunnskap om elektriske og mekaniske komponenter av varmepumper. Prøver å gjøre reparasjonene uten riktig kunnskap vil ende opp med å koste mer penger til slutt.