Hvordan å reparere dekk bjelker

March 30

Hvordan å reparere dekk bjelker

Tre dekk er et flott tillegg til et hjem som kan øke sin videresalg ventil. En kortstokk er laget av en rekke vertikale innlegg og sikkert til bakken og bjelker kalt bjelkene mellom poster og flatt dekk slats (vanligvis 2 x 4-tommers trelast) som går over bjelkene opprette gulvet som du går på. Alle av denne tre er utsatt for elementene, og det er mulig for en etasje bjelke bjelke å bøye og crack. Du trenger ikke å demontere hele verandaen og erstatte bjelke. Du kan opprette en søster bjelke reparere ødelagte strålen.

Instruksjoner

•Fjern alle dekk slats som kjører på den berørte gulvet bjelke. Det er to måter din dekk slats er sikret. Den vanligste metoden er med skruer. Hvis dette er tilfelle, kan du fjerne skruene med en elektrisk skrutrekker. Den andre metoden er med spiker. Hvis dette er tilfelle, kan du lirke styrene opp med Lirk bar og meisel. Hvis din dekk er hevet opp fra bakken og du får bjelkene under dekk uten å fjerne styrene, forgo dette trinnet og bare plassere en stige under dekk så du kan nå sprakk strålen.

•Measure hvor det sprakk bjelke med et målebånd. Deretter måle høyden på bjelke. Til slutt, måle tykkelsen av tre.

•Skjære to styrene til lengden bestemt i trinn 2 med en miter så. Hvis du ikke finner styrene lenge nok, kjøpe styrene så lenge som mulig.

•Sett først bord på siden av bjelke og hamre en spiker gjennom ansiktet til styret i hver ende å holde det på plass. Plassere andre styret på den andre siden av bjelke og fest den på samme måte. Hvis styrene du klippe ikke tilsvarer lengden, senter styrene på bjelke.

•Drill rad likt mellomrom 5/16-tommers hull gjennom ansiktet av trelast styrene, bjelkelag og deretter gjennom andre styret. Bruk en hånd drill og litt 5/16-inch drill. Space hullene ca hver 12 inches.

•La 5/16-inch vaskemaskinen, 7/16-inch vaskemaskin og 7/8-tommers skive på en 5/16-inch bolt i den rekkefølgen. Dette skaper en større klem overflate og hindrer at bolten synker for langt inn i skogen når du klemme det. Skyv den dristige gjennom hele settet av tre og installere tre skiver i omvendt rekkefølge (størst til minst) og sikre bolten til bjelkene med en mutter og socket eller fastnøkkel. Duplisere denne prosessen med hver bolt-hull.

•Sikker 2-tommers dekk skruer gjennom forsiden av hver søster bjelkelag ca hver 10 inches. Opprette tre likt mellomrom rader. Dette hindrer at styrene kommer løs selv om styrene krype på grunn av alder.

•Bytt alle dekk slats om nødvendig.