Hvordan å reparere dekk belegg

April 8

Hvordan å reparere dekk belegg

Dekk belegg beskytter tre mot været. Disse tetningsmasse redusere gråning prosessen og beskytte skogen fra sopp vekst. De fleste belegg bare vare to til tre år, så det er nødvendig å reparere belegget regelmessig. Hvis vannet ikke lenger perler opp på din dekk overflate etter en regn, eller dersom veden er grå, er det på tide å rense og reparere dekk.

Instruksjoner

•Sweep hele overflaten av dekk fjerne noe skitt, blader og annet rusk, bruker en kost.

•Mix dekk renset med vann i en stor bøtte, etter anvisningen på pakken. Unngå dekk rengjøringsmidler som inneholder blekemiddel, som kan skade planter rundt dekk.

•DIP slutten av en lang-behandlet kratt pensel i løsningen og begynne skrubbing dekk, starter i den ene enden og jobbe deg til den andre. Skrubbe med korn av skogen. Tillate løsningen å sitte på terrassen i 15 minutter. Skyll dekket grundig med en hageslange. La dekk tørr overnatting.

• Rist kan dekk belegg, spesielt hvis du bruker en farget belegg, til jevnt spre av kjemikalier og fargestoffer inni.

•Start i enden av stokken. Dyppe pensel i belegget og male belegget på én plante samtidig. Børste på et jevnt lag av belegg på hele planken, og gå tilbake til slutten av dekket og gjenta med neste planken. Gjenta dette med hver planke av terrassebord. La belegget tørr etter anvisningen på pakken.