Hvordan å reparere Blind strenger

June 8

Hvordan å reparere Blind strenger

Strengene på blinds er underlagt bryte etter flere bruker og justeringer. Mini-persienner, persienner og tre blinde bruker to typer strenger som er noe utsatt. De fleste strengen bryter hindre blinde i å øke, eller tillater en slat av linjen. Det er to mulige måter å reparere blind strenger så du kan fortsette å bruke blindene.

Instruksjoner

•Patch bryter i stigen strengene som støtter blind slats med klart bånd. Stykke rung, eller loddrett lengde tilbake på plass og sjal med Fjern tape to til tre ganger. Stigen strenger har liten vekt på hver del, så tapet forbindelser ikke er sannsynlig å gå.

•Twist brutt ledningen stykker sammen for å starte bøtte en snor. Strike en lettere og hold flammen under vridd unionen strenger begynner å smelte.

•Pinch smeltet unionen med tang. Åpne tang og vri krysset 1/4 slå og klemme det mellom Tanga igjen.

•Tug forsiktig på unionen fra begge sider å bli sikker de to ledning delene sammen. Smelt og knip igjen hvis en mild rykk skiller de to delene. Det kan ta noen forsøk på å få en solid tilkobling. Brent unionen vil skape en liten svart del av snor, men det vil Gli gjennom sporene og ledningen lås, og persiennene kan være i tjeneste.