Hvordan å reparere betong vanntanker

August 28

Hvordan å reparere betong vanntanker

En konkret vanntank kan utvikle sprekker over tid. Tank sprekker kan ha blitt opprettet fra jord skiftende under tank, eller kanskje fryse-Tin syklusen utvide og kontrakt betongen under ekstreme værforhold. Uansett årsak kan forårsake disse sprekker tanken å lekke. Ikke bare vil en lekkasje renne ut vannet i akvariet, det kan også tillate bakterier å bygge i det sprekken, gjør vannet usikker å bruke. Når en sprekk utvikler, kan du raskt reparere den med en patch opprettet av hydraulisk sement, eller en kombinasjon av sement lapp og liner.

Instruksjoner

•Repair tanker holde drikkevann ved første måle tanken, noterer både omkretsen av tanken som tank dybden. Bestill en tank liner fra en liner produsent til dimensjoner nødvendig. Kontroller at du bestiller en liner vurdert som mat-grade nivå gummi.

•Drain tanken helt og rense ut det sprekken, fjerne skitt eller rusk med en stålbørste. Fjern alle løs betong som finnes rundt sprekke med meisel. Ta vare ikke for å meisel direkte inn i sprekken men som dette kunne spre sprekk.

•Fargeringer et lag av betong bindemiddel i og rundt det sprekken, sørge for å dekke hele indre overflaten av sprekken. Vent ca fem minutter for den tørke til et punkt der det ikke lenger wet, men fortsatt er tacky å ta.

•Mix en del hydraulisk sement med tre deler vann i en bøtte med elektrisk drill med blandebatteri padle knyttet. Sement bør være en fuktig, dirtlike konsistens og holde sammen når rullet inn i en ball uten å forlate sementrester stikker til hendene. Bruk murskje for å trykke sement inn i sprekken, fylle den helt. Skrap over overflaten av sement med skrå kanten av murskje å gjøre det selv med omkringliggende betong. Fjern eventuell overflødig sement og lar oppdateringen tørke en time. Dette er alt som er nødvendig for tanker ikke brukt vann for forbruk.

•Coat betong vannbeholderen med epoxy å tjene som et lim for rutefly hele interiøret. Rulle harpiks på betong med en maling roller.

•Installer duken i tankens indre starter i midten av tanken. Plass midten av duken tankens Center, trykke fast på duken slik det overholder betongen. Brette duken, sprer det over bunnen av tanken og deretter utvide det opp sidene av fartøyet.

•Drill hullene i betongen stål forsterket hull på dukens kantene er plassert ved hjelp av hammer drill. Injisere epoxy i betong hullene for å holde ankere på plass og deretter sende ankere gjennom stål forsterket liner hullene hullene betong å holde duken på plass. Tillate epoxy tørke helt tiden angitt av produsenten før du etterfyller tanken.