Hvordan å reparere bad gipstak

January 17

Gammel stil gipstak ikke vare evig, særlig i fuktige områder som bad. Små reparasjoner kan enkelt gjøres med gips lapp sammensatte. Større reparasjoner må være oppdatert i med sheetrock. Det er ikke at vanskelig med noen grunnleggende materialer, verktøy og en profesjonell ser reparasjon kan gjøres over en helg.

Instruksjoner

Hvordan å reparere bad gipstak

•Assess skade. Dekker alt under den skadede delen med drop kluter eller plast sheeting, komme opp på en stige og trykk taket rundt hullet eller sprekk med en sparkel. Det høres hult når gipsen begynner å komme fra i dreiebenk. Gips vegger og tak er konstruert annerledes til moderne sheetrock. Tynne strimler av dreiebenk legges over bjelkene. Et belegg av mørtel, ofte blandet med hestehår (eller selv fjær) er spredt over lathe, og lov til å tørke. Når tørr, brukes en tynnere strøk av hvite gips som gir murvegger utseendet glatt og problemfri. Siden hjem med gips vegger eller tak er vanligvis ganske gammel, tar alder til slutt tollpenger på gips.

•Repair sprekk uten å fjerne mye av puss hvis området ikke høres hult og føles solid. Bruker kanten på kitt kniven, utvide sprekk ved å skrape ut løst materiale.

•Apply et strøk av drywall mudderet etterfulgt av en stripe av glassfiber maske tape, trykket jevnt i frisk gjørma. Tillate dette tørke i minst 8 timer. Glassfiber båndet blir mer fleksibelt enn vanlig papir tape, og mindre sannsynlig å sprekk senere. Det er også litt enklere å arbeide med.

•Bruk 10 tommers gips kniv, bruke en annen Glatte belegge eller gjørme over reparasjonen. Bredere kniven kan sliping senere til fjær i kantene av fersk gjørma med omkringliggende overflaten. La denne tørr helt og sand det med sliping blokk eller 120 korns slipepapir pakket rundt en del av to og fire. Du en flat sliping overflate for å sand reparasjon og glatte. Prime dette med PVA gips primer og male taket.

Reparere et stort hull i gips bad taket

•Repair store hull av lapp dem i med sheetrock, eller med en metall lapp. Fjerne så mye løs gips som mulig. Vil du komme til lathe, og det er umulig å bare bruke drywall mudderet over det som en patch. Hvis hullet er mindre enn seks inches torget, kjøpe en selvklebende metallnett lapp på eventuelle jernvarehandel. Holde det til taket og bruke drywall mudderet over det - vanligvis vil det ta to strøk for å se god- og sand flush.

•Bruk sheetrock å fylle større skadede områder. Bruker en hammer og en stiv sparkel, fjerne gamle løs puss til du har en firkant eller rektangulære området lapp i. Cut et stykke sheetrock passer, og skruen eller nagle det til bjelkene. Du må fjerne nok gips å avsløre en bjelke så sheetrock er nailed på hver kant.

•Apply drywall mudderet stenger, etterfulgt av en lengde på gips tape, glattet og innebygd i frisk gjørma. Som med trinnet ovenfor for å fylle sprekker, la den tørke og nytt gjørme i en jevn og bredt program. Hvis du er enten godt eller ikke veldig spesielt, to strøk av gjørme kan nok, men ofte tredel strøk er nødvendig å fylle ut luftbobler, rygger og lav kapasitet.

•Sand glatt og prime området med PVA gips primer. Hvis du er bestemt, vil du lett kunne se eventuelle uregelmessigheter du savnet tidligere, når det er primet. Du kan retusjere grove flekker, nytt sand og re prime. Nå er du klar til å male.

Tips og advarsler

  • Hvis bruker sheetrock som en patch, prøve å få tykkelse som vil være mest flush med omkringliggende overflaten. Sheetrock kommer i flere tykkelser.
  • Noen ganger en du fjerne løs puss, får du hele taket er løs og om å falle ned. Sette opp nye sheetrock over hele taket er et alternativ, og ikke så mye mer arbeid enn reparereen av et stort område.
  • Bruk vernebriller når fjerne gamle gipsen eller sliping gips.