Hvordan å reparere avløp fliser

November 21

Siden det skjuler under overflaten av en home perimeter, er det enkelt for huseiere å overse betydningen av avløp fliser. Avløp fliser er en av ditt hjem sjef forsvar mot vannskader. Uten avløp fliser, vil vann sive inn i strukturen i kjelleren og dermed flom det, eller enda verre, forårsaker skade direkte på strukturen i seg selv. Derfor er det avgjørende å reparere avløp fliser så snart du oppdager vann i kjelleren eller endringer i din sediment.

Instruksjoner

Erstatte skadede avløp fliser

•Unearth drain flis i området der skade blir tydelig. Hvis det er vannskade eller seepage i kjelleren, bør så skaden til avløp flisen være nærliggende på avløp ruten motsatte veggen. Du kan kreve tungt utstyr å avdekke avløp flisen avhengig av hvor dypt det er og hvor vanskelig jorden er rundt grunnlaget.

•Clear unna grus laget som dekker avløp fliser og bunntekst. Lagre denne grus som det kan enkelt brukes på nytt når du har fullført avløp fliser reparere (bare være sikker på at du har ekstra erstatte noen som blir borte eller blandet sammen med sediment).

•Fjern den skadede delen av avløp fliser fra kanten av bunnteksten. Dette trinnet krever at du må bryte sel i hver ende av røret for å fjerne den for reparasjon. Det er mulig å klippe bort en del av røret noen inches fra en felles så det kan bli re-sauma senere.

•Bytt skadet avløpet side ved side med nye avløp fliser. Det er svært viktig å sikre at du har riktig størrelse avløp fliser før begynnelsen reparasjoner. Ta mål av eksisterende avløp flisen før du kjøper en erstatning flis.

• Gjenopprette avløpet side ved side med grus og sediment du fjernet. Det er viktig å også huske å erstatte vann filtreringssystem nederst avløp flis å sikre sediment ikke sive inn i avløpet flisen selv.

Tips og advarsler

  • Bruke nyere plast avløp fliser og rør i motsetning til klassiske leire design. Plast avløp fliser er langt mer holdbare og billigere. Allerbest, er plast avløp fliser lettere å reparere siden det er lettere og kan leveres i lengre lengder.
  • Ikke forsøk å installere eller reparere avløp fliser med mindre du er helt sikker på at du vet hva du gjør, eller har du hjelp fra en ekspert. Sviktende til riktig reparere avløp fliser kan føre til alvorlige strukturell skade å din hjem.