Hvordan å reparere å klikke på en takvifte

March 31

Hvordan å reparere å klikke på en takvifte

Hvis din takvifte har utviklet en klikkelyd støy når den kjører, se nøye på den mens den kjøres. Du vil sannsynligvis legge merke til det er noen sidelengs bevegelse eller wobbling, i bevegelse av bladene. Klikke og bevegelse i en fan angir vanligvis at viften er litt ute av balanse, som forårsaker det å slingre, som igjen fører til klikkelyd støy. Balansering bladene er ikke komplisert, men det tar litt tålmodighet å avgjøre hvor vekten må gå og hvor mye du bruker.

Instruksjoner

•Vri fan av. Tilgang fra en stige. Kontroller alle synlige skruer på utsiden av viften, og trekk det finnes løs. Kontroller at dra kjedene er ikke løse eller fanget i en posisjon som gjør støy. Riste enheten litt for å sørge for at ingenting er løs inne.

•Rengjør hele kampen, spesielt toppen av bladene, ved hjelp av en husholdning renere og en fille. La det tørke.

•Lay ut et 6 - eller 8-tommers duct tape, farget side ned, på en arbeidsplass. Angi seks pennies på den selvklebende siden av båndet.

•Trykk stykke tape på toppen av en av bladene, noen inches i fra den ytre kanten, så pennies er fanget mot overflaten av bladet av båndet.

•Vri på viften, på full fart. Se og hør. Hvis de klikker og bevegelse er fortsatt til stede, men redusert, stoppe bladet og legger to til fire mer pennies under båndet. Hvis støy og bevegelse har forverret, nøye rykk båndet av bladet og flytte den til en annen blad.

•Test viften igjen. Fortsette justere antall pennies eller flytte tape, til støy og bevegelse er borte.