Hvordan å reparere a Cedar Fence

August 30

Hvordan å reparere a Cedar Fence

En ødelagt gjerdestolpen, sagging rådene eller sprakk pickets krever umiddelbar reparasjon så de ikke truer din gjerde struktur. Naturlig motstandsdyktig mot mugg og forråtnelse, sedertre fekting varer lenge når vedlikeholdt. Reparere en ødelagt eller skadet del av et gjerde er en enkel prosedyre kan du enkelt fullføre med noen grunnleggende verktøy i hånden.

Instruksjoner

Løs gjerdestolpen

•Grasp løs cedar gjerdet inn fast og riste den vanskelig å slippe materialet holder den på plass. Fjerne løse materialet, men forlate stillingen intakt.

•Fyll betong i en trillebår og blande sakte vann med det til en gjennomførbar konsistens, etter anvisningen på etiketten. Hell betongen i hullet rundt innlegget til 2 inches fra toppen. Jam en smal stang i betongen blandes å fjerne fanget luftbobler.

•Kontroller at innlegget er lodd og står oppreist. Bruker en 4-fots nivå, justere vinkelen på bildet, om nødvendig før betongen herder og blir hard. Pack skitt inn i gjenværende hull når betongen kurer.

Erstatte skadede gjerdestolpen

•Fjern alle neglene koble vannrett gjerdet skinnene og loddrette søyler til råtnet cedar stolpe bruker en Lirk bar. Skyv et stykke skrap tre mellom baren og spikeren når du fjerner det skadet cedar.

•Gå to frittliggende gjerde deler fra innlegget 1 eller 2 fot og installere en spenne for å støtte hver opp. Sett enden av en lengde på 2-ganger-4 diagonalt i bakken, flere fot fra en gjerdeseksjon. Plasser toppen av trelast mot gjerdeseksjon prop det opp og holde det på sin opprinnelige høyde. Gjenta prosessen med oppkvikkende gjerdeseksjon på den andre siden av innlegget.

•Sett en snuse bar i bakken, rett ved siden av innlegget, og lirke det ut om det er satt i skitt. Hvis innlegget er satt i betong, grave rundt basen for å løsne den. Bryte av betong med en snuse bar og fjerne alle brikkene fra hullet. Også fjerne tre stykker av gamle innlegg som kunne tiltrekke termitter.

•Utvid opprinnelige innlegget hullet med 24 30 inches med et innlegg hull digger. Legg til 6 inches av grus i hullet før står nye cedar innlegg i den. Lodd det med en slik det står oppreist. Verve en hjelper å holde innlegget mens du blande betong med vann.

•Fyll betongen i hullet rundt stillingen, inntil 4 inches fra toppen. At betongen til å kurere en dag eller to. Fest delene gjerdet til nye innlegg med skruer eller spiker.

Erstatte skadede plukket

•Fjern neglene holde den skadede plukket gjerdet med en snuse bar. Bruk klo slutten av en hammer for å fjerne gjenstridige negler som deltar i plukket til øvre og nedre rails av sedertre gjerdet.

•Skjære den nye cedar plukket til samme lengde som den du erstatter. Sett den gamle plukket på en treplate i samme tykkelse og bredde. Bruke den gamle for en sporing mal. Skjær langs linjene bruker en stikksag.

•Sett den nye plukket til vannrett rails gjerdet bruker galvanisert negler. Maling plukket, om nødvendig, slik at det samsvarer med resten av gjerdet. Påfør et lag og la det tørke før en annen.