Hvordan å rense unge sitrustrær

March 30

Hvordan å rense unge sitrustrær

Sitrus trær, som appelsiner, mandariner, sitroner og Lind er ofte funnet i varme-været hjem landskap samt som kommersielle frukthager. Beskjæring er en av de viktige oppgavene å utføre på unge sitrustrær å trene dem i ønsket vekstmønster. Etter de unge trærne er luket ut for de første to til tre år, beholder de vanligvis ønsket vekstmønster. Beskjæring unge sitrustrær gjøres best på slutten av vinteren like før nye spring vekst.

Instruksjoner

•Skjære av noen små skudd på stammen av unge sitrus treet – fra laveste sant avslaget til bakken - som nær bagasjerommet som mulig med hånden pruners.

•Dig ut en liten skudd som vokser av jorden rundt stammen med en hånd spade. Grave rundt skyte til du finner det vokser fra roten, og kutte skyte av så nær roten som mulig.

•Paint alle kuttet områder med en tre flytende utviklet for å stoppe sucker vekst. Dette vil hindre at skuddene vokser tilbake i fremtiden.

•Prune av noen syke lemmer bruke beskjæring og lage kuttet så nær bagasjerommet som mulig. Tegn på sykdom på grener og blader inkluderer svarte flekker eller hvit vekster.

•Skjære av de siste 3 til 6 inches av en tredjedel av grenene med blomsterknopper slik at de blomstrende og produsere frukt. Dette oppmuntrer unge trær til å produsere løv og greiner, som skaper en kraftigere treet som den modnes.