Hvordan å rense tepper & tepper

December 20

Steam-rense maskiner og kommersielle gulvet sjampo kan være en kostbar måte å rense tepper og tepper i hjemmet. Det er en rekke hjemmelaget teppe renere oppskrifter på Internett, men kommersielle produkter og en liten albue fett er en måte å spare en masse penger på Tepperensing og gjøre tepper ser ut som nye. Flekk test rengjøringsmetode på en diskret område teppe eller teppe før håndtere hele prosjektet.

Instruksjoner

Prosessen

•Vacuum teppe eller teppe som du ønsker å rengjøre. Dette vil spare skrubbing ut rusk og skitt som kan fjernes ved hjelp av en støvsuger. En grundig støvsuging, fjernes alle overflate partikler forlate bare på bakken-i jord.

•Få en bolle med varmt vann, en bar såpe og små håndholdte plast børste børste og bringe dem til skittent teppe eller teppe. Temperaturen på vannet skal være varm grenser på varme å produsere betydelig skum med såpe.

•RUB skrubbe børste langs bar såpe, dyppe dem i vann og gjenta. Gjenta til bust av scrub pensel har et tykt våt såpevann belegg. Av såpe gjør egentlig ikke saken. En billig generisk bar vil gjøre såpe jobb som merkenavnet bar.

•Skyv ned på skittent teppe med den såpe skrubbe børste og begynner å skrubbe blandingen i teppet fibrene. Dekk et område som tilsvarer i størrelse til et middels stort badehåndkle. Husk å skrubbe godt nok at teppet er mettet å ta.

•Plasser et tørt ren mellomstore badehåndkle over området skrubbet i forrige trinn og trykk ned med føttene eller hender. Gå over håndkleet eller skyve ned på håndkle med en rimelig mengde kraft vil bringe innebygde teppe skitt på overflaten av fiber og på håndkleet. Resultatene er rask og synlig som håndkle vil snart bli gjørmete fra skittent teppe.

•Continue såpe-scrub og håndkle-stempling metoden over hele området av skittent teppe. Denne metoden tar en god del tid og bruker mye fysisk energi men produserer resultater lik kommersielle Tepperensing maskiner.

•Rinse området ved å gjenta den skrubbe metoden bruker bare varmt vann og en annen rent håndkle. Når håndkle fortsatt rene etter mot våt teppet, fjernet alt støv.

•Tillat teppet tørke ordentlig. Dette kan ta flere timer eller over natten avhengig av vann som brukes.

Tips og advarsler

  • Gummihansker er ikke nødvendig, men kan lagre huden fra å bli altfor tørt ved såpe.