Hvordan å rense Tatura Trellis trær

September 18

Hvordan å rense Tatura Trellis trær

En tatura espalier treet system brukes noen ganger i kommersielle frukthager fordi høy tetthet planen gir en høyere avkastning av frukt. Teknikken ble utviklet i Australia, i byen Tatura. Ledninger er streikerammet sammen hver rad med frukttrær og trær er luket ut før de har en V-formet baldakin. Dette tillater deg å plante dem tett sammen. Faktisk, avhengig av tre, kan tetthet være 400 til 1800 trær per acre land. Den åpne figuren kan sollys å skinne direkte på frukt, øke produksjonen.

Instruksjoner

•Prune frukt trær fra tiden de er unge. Velg den sterkeste grenen å være sentral eller bagasjerommet. Avskåret oppreist grener som konkurrerer med den.

•Fjern skudd som vokser langs center bagasjerommet hvis de er mindre enn 18 inches fra bakken.

•Skjære av grener som kobles til den sentrale lederen med en V-formet skjøt; disse grenene er svakere enn de med en U-formet tilkobling og kanskje ikke kunne tåle vekten av frukt. Velg tre til fire sterke grener opprette en stillaset Slyngning. De bør være spredt rundt stammen som eikene i et hjul. Beskjære konkurrerende grenene.

•Fjern svakere grener som treet vokser, slik at en annen stillaset Slyngning å vokse ca 2 fot over forrige. Tillate trær til høyden av tatura espalier systemet. Det skal være to sett med tre trening ledninger, hengt fra den ene enden av rammen til den andre. Ledningene vil flytte trær som de vokser.

•Prune greinene som vokser stående i midten av treet. Opprette en V-formet tatura espalier treet ved å holde bare greinene som vokser litt ut til siden. Tog grener vokser langs tatura espalier rammen. Klippe av grener som krysser eller gni hverandre, fordi de blokkerer sollys får tilgang til frukten.

•Pinch slutten av grenene, like utenfor et bud, skape bushier vekst. Gjør dette når grenene er straggly eller misdannede.

•Gå trening ledningene høyere som frukttrær får høyere. Sviske regelmessig for å holde kalesjer i en V-form.