Hvordan å rense stemorsblomster

May 6

Hvordan å rense stemorsblomster

Stemorsblomster er en hardfør, enkelt blomst. De vokser godt nesten overalt, kalde og varme temperaturer og kommer i en rekke farger. Dette er hva gjør dem en favoritt for blomsterbed og container hagearbeid. Stemorsblomster trenger ikke mye oppmerksomhet, men bør bli stelt til annenhver måned eller så. Beskjæring stemorsblomster vil ikke bare holde plantene ser lyse og vakre, det vil også gjøre dem sterkere. Mens vokser og ta vare på stemorsblomster er relativt enkel, er det noen enkle retningslinjer å følge når beskjæring stemorsblomster.

Instruksjoner

Beskjæring stemorsblomster

•Survey planter på ettermiddagen, etter solstrålene varmeste har allerede passert.

•Notice noen svekket eller visnet blomstrer. Forsiktig nå bak blomstring, der den festes til stammen, og klipp den med saksen. Hvis saks ikke er tilgjengelig, forsiktig klype med neglene og fjerner de visnet blomst.

•Forbered skille blomstene og se gjennom stilkene. Hvis du ser områder der stem vekst er tykk men produserer ingen blomstrer, bruke saksen tappekranen stilkene av anlegget på basen. Dette vil tillate vitaminer og næringsstoffer som skulle stammer å mate andre stammer og blomstrer, gir sterkere og fyldigere blomster.

•Sett på hansker og Fjern alle falt blader, blomster og stammer som har falt til bakken og dekker undersiden av anlegget nær jord. Dette rusk kan felle fuktighet som vil forårsake rot råtne og også gi en oase for kryp og insekter som kan skade anlegget. Kast rusk i en mulch pile eller søppel.

•Prune stemorsblomster minst hver sjette uke. Dette vil hjelpe deg å oppdage vekst problemer som må rette og vil hjelpe deg å oppdage hvis plantene er dårlig helse.

Tips og advarsler

  • Hvis du finner din stemorsblomster blir for tykk og forbikjøring blomst sengen, grave dem opp på sensommeren og Skill dem ved røttene. Transplantasjon dem i Potter og gi som gaver eller finne nye boliger for dem i andre områder av hagen din.
  • Når beskjæring stemorsblomster, se nøye for insekt skader på anlegget og behandle deretter. Når shopping for en plantevernmidler, kontroller at det er en som ikke vil skade planter som kan også vokse nær stemorsblomster.