Hvordan å rense stein frukttrær

April 13

Steinfrukter er såkalte fordi de har et stort Dike på center (tror fersken, nektariner og plommer). Hver har sin egen fruktdannelsen skal skje mønstre, som om de bud på nytt treverk eller eldre. Det er best å beskjære i slutten av vinteren (avhengig av hvor du bor), når treet er sovende. Merk at alle frukt knopper og blader er allerede "satt" og venter på våren. Dette pleier å være bulkier i utseende enn de mindre tre knopper.

Instruksjoner

•Know din tree fruiting vaner og sviske tilsvarende. For eksempel frukt vokser på wood fra forrige sesong for fersken og nektariner, så vær forsiktig med å kutte av fjorårets sunn vekst.

•Plan din beskjæring slik at treet har en vinklet "V"-form til det overordnede utseendet.

•Prune første for tre Ds: død, skadet, syk. Dette bør alle nøye fjernes. Også sviske ut grener som gnage eller irritere mot hverandre. Dette kan skade bark og invitere sykdom og insekter.

•Prune på skrå, fiske fra treet så vann ikke kjører inn i treet er sentrum. Avhengig av grenen, du laget må bruke beskjæring eller lopping sakser, eller en beskjæring så.

•Prune trærne for å ha en åpen senter, å tillate lys og luft sirkulasjon. Se etter frukt knoppene på trærne når beskjæring, og planlegger beskjæring din rundt dem å sikre du har frukt. Fjern alle rusk og borekaks.

Tips og advarsler

  • Unngå skadelige beskjæring praksis. Disse inkluderer topping treet, kutte grener måte tilbake (kjent som tipper), ripping bark eller tre når skjære vekk en gren, kutte en gren flush stammen i stedet for utenfor ryggen, og spire kutt, der kuttet er gjort rett opp og ned i stedet for i en vinkel til treet.