Hvordan å rense sølv lønn trær

June 6

Hvordan å rense sølv lønn trær

Husker du disse lille "helikopter" frø som som en gutt du ville kaste i luften og se snurre ned til bakken? Disse lite "helikoptre" er kalt bevingede frø og sølv lønn trær. Disse trærne gjør utmerket skyggen trærne og kan bli så høy som 50-60 fot. Sine røtter dessverre vokse like raskt og spredt ut mer enn tre ganger høyden, så disse trærne er best plantet langt fra septik og avløp felt. Beskjæring en sølv lønn tar noen få grunnleggende trinn å holde den formet og pen ser.

Instruksjoner

•Prune midt på vinteren til våren. På denne tiden treet er sovende og ikke produsert noen ny vekst. Bruk skarpe beskjæring sakser, for lemmer 2 inches eller mindre i diameter. Bruk en hånd så for noen lemmer mer enn 2 inches i diameter.

•BEGIN ved å kutte ut noen døde eller syke lemmer. Kuttet alle lemmer at krisen krysser hverandre og noen små lemmer som vokser ut av større lemmer.

•Prune tilbake grener for å holde formen på treet. Kuttet rett over et bud, ca 1/4 tommers. Velg knopper på en gren som står overfor retningen du vil avslaget til vokse og kutte over disse knopper. For eksempel hvis du vil avslaget til vokse utover, kutt over en knopp som vender utover.

•Hold hovedgrener beskjæres slik at de er mindre enn diameteren på stammen. Dette sikrer at grenene ikke blir for tung og bryte. Det er ikke nødvendig å bruke en lem fugemasse til kutt områder siden lønn trær naturlig forsegle sårene opprettet.

Tips og advarsler

  • Det kan være tryggere å ha fagfolk sviske treet for virkelig store trær. Bruk skarpe beskjæringssakser eller cutters for å holde fra ripping lemmer.