Hvordan å rense Sledge gress stauder

December 19

Starr er en slekt av gress-lignende planter kjent botanisk som Carex. Ifølge United States Department of Agriculture, det er mer enn 529 arter av Starr, med noen flere de artene vokser i hver stat og regionen i USA flerårig Starr vedvarer i landskapet hele året i milde klima. I kjøligere klima, deres øverste vekst dør tilbake, men anlegget forblir krone og røtter levende og sovende inntil våren. Beskjæring flerårig Starr holder dem ser ryddig og kan gjøres med en lett hånd eller vanskelig beskjæring som klima, arter og preferanser diktere.

Instruksjoner

•Prune flerårig Starr gress planter i senere vinteren eller tidlig på våren fjerne vinter skade og gjøre plass til nye spring vekst. La gresset klump opphold intakt over å gi dyr habitat som en tiltalende form og farge.

•Skjære tilbake personlige Starr stilker som er død, misfarget, syke, bøyd eller ligge på overflaten. I milde klima hvor anlegget topper ikke die tilbake, denne type av grooming eller lys pruning er ofte nok å holde plantene ser ryddig og sunn. Bruk beskjæringssakser for dette, og kutt stengel av stilken for å bevare den naturlige formen for Starr klump.

•Shear av toppen av død Starr planter til kronen av klump bare 1-2 inches over jord linjen. For yngre planter og mindre klumper, kan lenge blad scissor saks gjøre en ren, flat-top kutt. For større etablerte planter eller flere klumper av planter er motorisert hekk trimming mer effektivt å skjære gjennom de tykke klumper av stilkene.

•Samler opp alle opp gresset. Kompost eller Forkast alle.