Hvordan å rense røttene av appelsintrær

December 1

Hvordan å rense røttene av appelsintrær

Hvis du vokser appelsintrær i containere, begrense beholdere den maksimale størrelsen som de trærne kan vokse på grunn av begrensning av trerøtter. Hvis du vil begrense størrelsen ytterligere, kan du beskjære røttene av appelsintrær begrense veksten av røttene, som, i sin tur hemmer veksten av trærne. Beskjæring røttene av appelsintrær hjelper også vedlikeholde helse planter. Teknikken er som brukes for bonsai.

Instruksjoner

•Velg en skyggefull plassering, for eksempel en åpen garasje eller en veranda. Utforme avis over området der du vil å beskjære de oransje trerøtter.

• Kjør en spade langs innsiden kanten på beholderen som oransje treet er plantet for å løsne jorden rundt kantene. Forstå oransje treet ved foten av stammen, rett over jorden, og tilt beholderen opp ned. Hvis treet ikke skyve ut av seg selv, trekk forsiktig på stammen å dislodge treet fra beholderen.

•Fargeringer så mye av jord som fra røttene av oransje treet med hånden. La jorden falle på avisen for enkel avhending.

•Spray røttene av oransje treet med en hage slange eller plassere basen av treet i en vask med rennende vann. Fjerne jord så mye som mulig.

•Skjære av noen røtter som vises råtnet eller innskrumpet. Hvis du vil begrense størrelsen på oransje treet, nedsette hver rot på treet av omtrent en tredjedel av sin lengde med en skarp kniv.

•Sett nye potting blanding eller hage jord blandet med kompost, i oransje treets beholder. Lage et hull i midten av blandingen stort nok til bunnen av treet og sette treet tilbake i beholderen. Skyv jorden tilbake rundt røttene av treet og fast jord lett mot foten av stammen sørge treet forblir rett.

•Et treet til jorda fuktig hele veien gjennom og vann begynner å strømme ut i bunnen av beholderen. Gå tilbake til din vanlige rutine for treet.