Hvordan å rense roser i Utah

May 9

Utah har kalde vintre i den nordlige delen, mens somrene kan være ekstremt varme. Dette gjør steg hagearbeid i Utah litt av en blandet bag. Men lære å beskjære roser i Utah trenger ikke å være vanskelig, og hvis du holder bare noen tips i tankene, du er sikker på å bli belønnet med store blomstrer hele sommeren og tidlig høst.

Instruksjoner

•Delay pruning så lenge som mulig. Beskjæring stimulerer veksten i din rose busker, og selv om du planlegger den første beskjæring din Roses våren, du vil være sikker det er ikke lenger en sjanse for frost som kan drepe noen nye vekst. Det er lurt å vente med beskjæring til midten til siste del av April.

•Sett på hagearbeid hansker, ta pruning så og kuttet av døde tre først. Vanligvis ganske sprøtt, er det lett å finne steg grenene-også kjent som canes--som ikke overleve vinteren.

•Trim syke tre neste. Du finner misfarging, en marmorert utseende på tre eller selv åpenbar skade. Disse canes må også bli avskåret.

•Focus på midten av rose bush neste. Canes her burde bli tynnere, og siden du ikke har mye rom å jobbe med, bytte til hånd saks. Trim judiciously og fjerne en tilstrekkelig mengde canes å åpne opp indre av bush sollys og varme, mens ikke tynning bush i en slik grad som å minimere dens estetiske utseende. Husk også at disse kuttene vil stimulere nye vekst, og hvis du klipper for mye, kan du ende opp med en gjengroing i din rosebusk.

•Prune ytre canes deretter begynner med eldste greinene mens de yngste å fortsette å vokse. Kutte disse grenene på en 45-graders bias, forlater skråstilt kuttet siden vendt fra midten av rose bush. Dette hindrer gjenoppblomstringen av vekst som kan senere truer med å overvelde midten av rose bush og rane den lys.

•Reevaluate din beskjæring i sent kan, når din rosebush hadde minst to store spruter utvikling av nye vekst. Du kan nå beskjære bort noen av de mer spindly ser canes du venstre opprinnelig.

•Kontroller helse rosene en siste gang i November. Utah vinteren er om å drepe noen ny vekst, men for å beskytte steg børster fra bryte og fliser, vil du måtte kutte noen overlong canes som kunne feste i vinden. Sviske tilbake så lite som mulig.