Hvordan å rense Rose of Sharon trær

August 29

Rose av Sharon (også kalt althea) er en blomstrende hibiscus busk som vokser seks til ti fot høy. Det er løvfellende, med mørke, blanke blader og kontrasterende blomstrer i nyanser av rosa, lilla, blå eller hvit. Rose av Sharon er en enkel pleie anlegg, og krever svært lite av gartnere. Faktisk trenger aldri Rose av Sharon beskjæres. Men hvis din Rose av Sharon er for stor for plassen du har gitt det, eller du ønsker å beskjære den i en trefigur, kan du. Rose av Sharon er hardføre og tar nesten noen beskjæring behandling du gir den. Likevel, for å få de beste blomstrer fra anlegget, litt ekstra forsiktighet er en god idé.

Instruksjoner

•Velg tid nøye. Mange gartnere foretrekker å beskjære tidlig om våren, før knopper vises. Dette oppmuntre til ny vekst og skal ikke hindre blomster for den kommende sesongen. (Knopper vil danne på ny vekst.) Eventuelt kan du beskjære anlegget helst den trenger det, men du vil sannsynligvis se færre (eller ingen) blomstrer som år.

•Determine hvor lenge du vil grenene av anlegget for å være, at Rose av Sharon vokser raskt.

Finne et sted på en lem, like over et blad. Klipp på denne sted, bruke ren hånd pruners eller beskjæring. For å holde anlegget ser naturlig, beskjære grenene til varierende lengde.

•Bruk hekk saks eller beskjæring hvis du vil utføre en mer alvorlig beskjæring. Du kan klippe Rose av Sharon tilbake til to feet tall uten skade anlegget.

•Study anlegget nøye før beskjæring Rose av Sharon i en trefigur. Se etter den retteste rammen eller bagasjerommet på anlegget og holde at stammen bare.

•Fjern alle gjenværende stammer eller kofferter fra anlegget, ved hjelp av en SAG. For å hindre anlegget i å utvikle en infeksjon, sel kutt med et produkt laget for dette formålet. Du kan finne produkter som dette på en hage senter.

•Hold beskjæring av ny vekst i våren, for å opprettholde anlegget trelignende figur.

Tips og advarsler

  • Som blomstene på din Rose av Sharon toning avskjære dem (like nedenfor bud) med ren hånd pruners. Dette vil holde anlegget energi fokusert på blomster, i stedet for på voksende frøkapslene.
  • Husk at Rose av Sharon er en sen-blomstrende plante. Ikke anta at fordi det forblir sovende godt inn i våren er det døde.