Hvordan å rense plugget toalett

August 8

Hvordan å rense plugget toalett

Dessverre, vi til slutt kommer over plugget toalett som gir oss passer. Plugget toalett er ikke nødvendigvis en anledning til å kalle en rørlegger, siden du kan løsne tresko selv. Du kan bruke alle oppløsninger for å rense et toalett som du kan med en oppvaskkum avløp, eller du kan bli alvorlig skadet. Du kan imidlertid bruke de riktige verktøyene for å fjerne alle tette i toalett, uansett hvor ille, gjør toalettet brukes igjen.

Instruksjoner

Bilderedigeringsapplikasjonene hell en bøtte full av vann inn i toalettskålen. Sørg for å sikte strømmen av vann til avløp hullet i bunnen av den toalettskålen.

•Spread petroleum gelé på leppe av bunnen av stempelet. Sett enden av stempelet så den helt dekker avløp hullet i bunnen av toalettet, og trykk ned og dra opp på stempelets håndtere raskt og fast å løsne tresko.

•Feed et toalett slanger i hullet i bunnen av den toalettskålen og fortsette mate det gjennom på toalettet dreneringsrør til tresko kommer gratis. Crank håndtaket kraftig mens du mate slange gjennom toalettet så slutten av slangen vil bore gjennom tresko.

Tips og advarsler

  • Ikke hell varmt vann i toalettet, siden temperaturen på vannet føre skålen å sprekk.