Hvordan å rense Pin eiketrær

June 18

PIN oaks er rask bøndene som vil vokse opp til 18 inches i året. Ved forfall vil treet nå en høyde mellom 60 til 70 fot med en samlet bredde på 25 til 40 fot. Pin eiken har en naturlig pyramideformet fasong. Beskjæring pin oaks ikke bare hjelpemidler i å opprettholde treets formen, men også skaper mer klaring under sin vanligvis hengende grener. Beskjæring pin eiken generelt faller under tre kategorier: sikkerhet, tre helse og estetikk. Den beste tiden å beskjære er November til februar når treet er sovende.

Instruksjoner

•Fjern alle døde og brutt grener til enhver tid av året, som dette kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. Ta vare for å unngå skadelige levende bark.

•Prune lav og hengende grener bruker hånd pruners for mindre lemmer og beskjæring så for større lemmer mens treet er sovende. Dette reduserer sjansen for insekt skade og potensialet i sopp oak wilt.

•Kontroller første kuttet til små lemmer med hånden pruners ved å plassere pruners cirka 1 tomme viktigste bagasjerommet. Kuttet lem. Flytt pruners viktigste stammen og fjerne de gjenværende liten spire. Det åpne såret vil leges.

•Prune større lemmer med pruning så med metoden tretrinns eller tre-kutt. Gjør det første kuttet på undersiden av grenen ca 6 til 8 inches fra det hovedavdeling trestamme. Kuttet halvveis opp grenen.

•Plasser så på oversiden av grenen 1 tomme fra det første underside kuttet og mot slutten av grenen. Kutte grenen helt. Dette vil holde eksteriør bark fra å rive.

•Kontroller den tredje og siste kuttet ved å legge så neste de viktigste stammen ca 1/2 til 1 tomme vekk. Klipp grenen gjennom. Såret vil leges naturlig.